Mediji objavili fotografiju Andree Kajganić koja je isplanirala monstruozno ubistvo u Doboju

Nadležni lokalni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor Andrei Kajganić i Draženu Lazareviću, osumnjičenima za ubistvo Saše Kulišića.

Andrea Kajganić @Nezavisne

Kako je saopšteno, Kajganićevoj i Lazareviću se na teret stavlja da su kao saizvršioci počinili teško ubistvo na podmukao i svirep način. Dodaju da su osumnjičeni od 29. do 30. januara po prethodnom dogovoru, zločin počinili zajedno sa A.K. (14), odnosno maloljetnom kćerkom Kajganićeve.

Vijest na temu:

Izmrvljeni prah tableta

"U namjeri da liše života Kulišića 29. januara u popodnevnim satima, a nakon što je maloljetna A.K. usitnila veći broj tableta naziva 'Treana' jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim satima otišla u porodičnu kuću svog oca gdje je uz upotrebu vode, u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta, napravila limunadu koju je dala svom ocu", prenose "Nezavisne" saopštenje Okružnog suda u Doboju.

Dodaju da je namjera bila da se Kulišić omami i uspava. Dodaje se da su iste tablete A.K. i njena majka i u ranijem periodu davale Kulišiću, a da on za to uopšte nije znao.

"Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je oštećeni Kulišić zaspao, maloljetnica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene koji su ušli u kuću", navodi sud.

Andrea Kajganić @ATVBL

Četiri ubodne rane

Dodaje se da su Kajganićeva i Lazarević rekli maloljetnici da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, da bi oni ušli u sobu gde je spavao Kulišić.

"Vezali su ga tako što su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom iznijeli iz kuće i automobilom, karavan, odvezli u šumu u neposrednoj blizini dobojskog izletišta Preslica", navodi Okružni sud.

Tu su mu, kako se pojašnjava, nepoznatim predmetom zadali četiri ubodne rane u predjelu stomaka, da bi usljed teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila smrt. Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu, prenosi banjalučka "ATV".

Objavi komentar

0 Primjedbe