“Ispiranje mozga”: Velika prevara s tijelom fitnes ljepotice

Prevara s fitnes modelom @TikTok

Svi “gubimo razum”, ne samo muškarci nego sve više i žene, zbog ljepote pojedinih ženskih modela, a pogotovo ako je riječ o fitnes modelima.

Na prvi pogled sve izgleda jako lijepo – izvajana tijela, uvijek nasmijana, sa predivnom kosom, usnama i očima. Da, ali ipak ne toliko! Naime, ispostavilo se da nije sve kako izgleda.

Na društvenoj mreži TikTok jedna je blogerka podijelila zanimljiv video na kome pozira jedna od “prelijepo izvajanih” fitnes modela.

Tijelo dotične ljepotice je više nego nevjerovatno, rekli bi mnogi, dok se pojedini dive njenoj “okrugloj i zategnutoj” stražnjici.

Ništa nije kako izgleda

Upravo je ovaj snimak na TikToku postao skandalozan, toliko da je razbijesnio ne samo ovu društvenu mrežu, već i ostatak “online” svijeta.

Ispostavilo se da su većina se*si i zavodničkih oblika fitnes modela zapravo jedna velika prevara. Na objavljenom snimku se vidi kako pomoćnice “nadopunjavaju” njenu stražnjicu postavljajući joj pamučne jastučiće ispod odjeće.

Tek nakon pažljivog podešavanja i postizanja “efekta okrugle stražnjice”, djevojka počinje da pozira ispred objektiva fotoaparata.

Negativni komentari

“Prevara! Sve je to prevara“, rekao je jedan korisnik društvene mreže TikTok. “Da li je ovo ideal ljepote? Lagati o svemu!”, napisao je drugi.

“Nažalost, ovo ne ispire mozak samo ženama, već i muškarcima. Dame misle da su ružne ako ne izgledaju savršeno, a jači spol misli da svaka žena treba da bude super se*si”, samo su neki od ostalih komentara uz video, koji je do sada pregledan više od 7 miliona puta.

@jessicaemilyquinn#duet with @willard503 this is why we have body image issues. #bodyimage #insecure #foryou♬ THICK AS THIEVES – Jack & Charly

Video: TikTok

Vezane vijesti

Pogrešni razlozi: Kada ne treba započeti dijetu?

Nakon praznika i obilnog obroka sa mnoštvom ukusnih jela, za mnoge ljude dođe vrijeme kada za sebe kažu…

Ženama su privlačniji muškarci koji nose zaštitne maske

Novi tip virusa korona, koji se u Kini pojavio krajem 2019. godine, a početkom 2020. počeo da se…

Danas je simbol ženstvenosti: Prva visoka potpetica nekada je bila dizajnirana za mesare

Ističe duge noge, sugeriše eleganciju i ženstvenost, a ujedno pokreće i maštu mnogih. Cipele sa visokom potpeticom smatraju…
Total
5
Share