“Ispiranje mozga”: Velika prevara s tijelom fitnes ljepotice

Prevara s fitnes modelom @TikTok

Svi “gubimo razum”, ne samo muškarci nego sve više i žene, zbog ljepote pojedinih ženskih modela, a pogotovo ako je riječ o fitnes modelima.

Na prvi pogled sve izgleda jako lijepo – izvajana tijela, uvijek nasmijana, sa predivnom kosom, usnama i očima. Da, ali ipak ne toliko! Naime, ispostavilo se da nije sve kako izgleda.

Na društvenoj mreži TikTok jedna je blogerka podijelila zanimljiv video na kome pozira jedna od “prelijepo izvajanih” fitnes modela.

Tijelo dotične ljepotice je više nego nevjerovatno, rekli bi mnogi, dok se pojedini dive njenoj “okrugloj i zategnutoj” stražnjici.

Ništa nije kako izgleda

Upravo je ovaj snimak na TikToku postao skandalozan, toliko da je razbijesnio ne samo ovu društvenu mrežu, već i ostatak “online” svijeta.

Ispostavilo se da su većina se*si i zavodničkih oblika fitnes modela zapravo jedna velika prevara. Na objavljenom snimku se vidi kako pomoćnice “nadopunjavaju” njenu stražnjicu postavljajući joj pamučne jastučiće ispod odjeće.

Tek nakon pažljivog podešavanja i postizanja “efekta okrugle stražnjice”, djevojka počinje da pozira ispred objektiva fotoaparata.

Negativni komentari

“Prevara! Sve je to prevara“, rekao je jedan korisnik društvene mreže TikTok. “Da li je ovo ideal ljepote? Lagati o svemu!”, napisao je drugi.

“Nažalost, ovo ne ispire mozak samo ženama, već i muškarcima. Dame misle da su ružne ako ne izgledaju savršeno, a jači spol misli da svaka žena treba da bude super se*si”, samo su neki od ostalih komentara uz video, koji je do sada pregledan više od 7 miliona puta.

@jessicaemilyquinn#duet with @willard503 this is why we have body image issues. #bodyimage #insecure #foryou♬ THICK AS THIEVES – Jack & Charly

Video: TikTok

Vezane vijesti

Prelijepa djevojka sa Downovim sindromom je nova “Gucci” manekenka

Potpuno nova kampanja modne kuće “Gucci”, dolazi kako bi “kontrirala” svim stereotipima do sada. Njihova nova manekenka se…

“Dizajnerska” gumena torba za namirnice od 1.250 dolara

Modna kuća “Balenciaga” i brend “Crocs” nastavljaju saradnju, a ovaj put je riječ o perforiranim gumenim torbama i…

Poznatu blogericu “izbacili” iz aviona zbog ogromnog poprsja

Kanadska blogerica, koja je avionsku kartu platila skoro 5.000 dolara, rekla je da je “izbačena” sa leta jer…
Total
5
Share