Porodica o Georgini: “Napisao sam Ronaldu na Facebooku da ima najgoru ženu pored sebe”

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo @Instagram/georginagio

Život Georgine Rodriguez se promijenio otkako je upoznala najpoznatijeg fudbalera na svijetu, Cristiana Ronalda. Nakon siromašnog djetinjstva, manekenka sada živi luksuznim životom, ali su je nedavno “sustigle” optužbe najbliže porodice.

Georgina će otkriti više detalja o svom životu sa Cristianom Ronaldom u seriji koja će uskoro biti prikazivana širom svijeta. Manekenka, koja će u četvrtak napuniti 28 godina, tvrdi da zna kakav je život od toga kada nemate ništa, pa da trenutka kada imate sve, napominjući da u svemu tome nije zaboravila svoju porodicu iz koje potiče. međutim, njena priča je kontradiktorna.

Nikada joj nisam tražio ništa

Njen ujak, Jesus Hernandez, pomagao je u odgoju Georgine nakon što je njen otac bio zatvoren u slučaju trgovine drogom.

“Možda nas se stidi i misli da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu kao ona. Nikada joj nisam tražio ništa, zvala nas je jednom ili dvaput otkako smo saznali da se viđa sa Cristianom Ronaldom“, navodi Hernandez.

Krila je očevu smrt

“Ja sam se brinuo za Georginu i njene sestre, kupovao sam im odjeću, plaćao sam im račune za struju i vodu, sve sam radio. Georgina je živjela sa mnom dok je bila tinejdžer”, kazao je Georginin ujak, Jesus Hernandez, navodeći da ga niko nije kontaktirao kada je umro Georginini otac Horhe.

“Ne znam zašto nam Georgina ništa nije rekla, pokušali smo da je kontaktiramo. Napisao sam Cristianu na Facebooku: ‘Imaš najgoru ženu pored sebe, a ako želiš znati više, kontaktiraj me‘”, kazao je Jesus.

Vezane vijesti

Zašto stavljati biber u mašinu za veš

Mlin za biber u kupatilu, pored vrećice deterdženta, iako zvuči čudno, može vam pomoći ako želite da vaša…

Blogerica objasnila kako nositi grudnjak uz “haljine otvorenih leđa”

Jedan od većih poroblema sa kojima se žene susreću jeste kako efikasno “upariti” dvije stvari, odnosno u ovom…

Bosanke su poludjele za ovih 5 japanskih tajni ljepote

Svi znamo koliko je koža japanskih žena savršena. Baša kao što važi i za sve žene svijeta, nema…
Total
1
Share