Porodica o Georgini: “Napisao sam Ronaldu na Facebooku da ima najgoru ženu pored sebe”

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo @Instagram/georginagio

Život Georgine Rodriguez se promijenio otkako je upoznala najpoznatijeg fudbalera na svijetu, Cristiana Ronalda. Nakon siromašnog djetinjstva, manekenka sada živi luksuznim životom, ali su je nedavno “sustigle” optužbe najbliže porodice.

Georgina će otkriti više detalja o svom životu sa Cristianom Ronaldom u seriji koja će uskoro biti prikazivana širom svijeta. Manekenka, koja će u četvrtak napuniti 28 godina, tvrdi da zna kakav je život od toga kada nemate ništa, pa da trenutka kada imate sve, napominjući da u svemu tome nije zaboravila svoju porodicu iz koje potiče. međutim, njena priča je kontradiktorna.

Nikada joj nisam tražio ništa

Njen ujak, Jesus Hernandez, pomagao je u odgoju Georgine nakon što je njen otac bio zatvoren u slučaju trgovine drogom.

“Možda nas se stidi i misli da je bolja od nas jer ne živimo u luksuzu kao ona. Nikada joj nisam tražio ništa, zvala nas je jednom ili dvaput otkako smo saznali da se viđa sa Cristianom Ronaldom“, navodi Hernandez.

Krila je očevu smrt

“Ja sam se brinuo za Georginu i njene sestre, kupovao sam im odjeću, plaćao sam im račune za struju i vodu, sve sam radio. Georgina je živjela sa mnom dok je bila tinejdžer”, kazao je Georginin ujak, Jesus Hernandez, navodeći da ga niko nije kontaktirao kada je umro Georginini otac Horhe.

“Ne znam zašto nam Georgina ništa nije rekla, pokušali smo da je kontaktiramo. Napisao sam Cristianu na Facebooku: ‘Imaš najgoru ženu pored sebe, a ako želiš znati više, kontaktiraj me‘”, kazao je Jesus.

Vezane vijesti

“Balenciaga” prodaje muške satenske cipele “sa mašnom” za 925 dolara

Francuski modni brend “Balenciaga” počeo je sa prodajom satenskih cipela za muškarce, objavljeno na službenoj internet stranici brenda.…

Stvari o ženskom izgledu koje najviše odbijaju muškarce

Ponekad, u prevelikoj želji da se dopadnu jačem spolu, a da toga nisu svjesne, žene pređu granicu između…

Ako vam kosa ne raste, vjerovatno radite ovih 5 grešaka

Postoji nekoliko uobičajenih grešaka koje većina nas čini kada je u pitanju njega kose, ubrzavajući njeno opadanje ili…
Total
0
Share