Sva je blistala: Kate Middleton ponovo obukla haljinu “Jenny Packham”

Kate Middleton @Instagram

Ko može odoljeti haljini punoj šljokica? Uz njih su vam potrebne još samo crne hulahopke, štikle i crveni ruž. A sve to možete raditi više puta uzastopno.

Upravo na nešto takvo odlučila se Kate Middleton, koja je proteklog četvrtka zajedno sa suprugom princom Williamom prisustvovala “The Royal Variety” zabavi u Albert Royal Hallu u Londonu.

Pojedini mediji navode da je vojvotkinja očito pregledala svoje stare komade garderobe, te je odlučila ponovo nositi svoju smaragdnu haljinu sa šljokicama, iz kolekcije “Jenny Packham”.

“Palac gore”

Naime, tu istu haljinu nosila je i 2019. godine na kraljevskoj turneji s princom Williamom u Pakistanu. Kate je sve uparila zajedno sa zelenim antilop štiklama, malenom “clutch” torbicom, te parom zlatnih naušnica “Missoma London”.

Haljine sa šljokicama su vrlo jednostavan način da kreirate prepoznatljiv izgled. U slučaju Kate Middleton to je očito i uspjelo.

Foto: Instagram

Vezane vijesti

Ako vam kosa ne raste, vjerovatno radite ovih 5 grešaka

Postoji nekoliko uobičajenih grešaka koje većina nas čini kada je u pitanju njega kose, ubrzavajući njeno opadanje ili…

Muška odjeća koja najviše nervira žene

Urednici ruskog online magazina “Men Today” naveli su spisak odjeće u muškoj garderobi koja najviše nervira žene. Prije…

Danas je simbol ženstvenosti: Prva visoka potpetica nekada je bila dizajnirana za mesare

Ističe duge noge, sugeriše eleganciju i ženstvenost, a ujedno pokreće i maštu mnogih. Cipele sa visokom potpeticom smatraju…
Total
0
Share