Blogerica objasnila kako nositi grudnjak uz “haljine otvorenih leđa”

Grudnjak i “haljina otvorenih leđa” @TikTok

Jedan od većih poroblema sa kojima se žene susreću jeste kako efikasno “upariti” dvije stvari, odnosno u ovom slučaju, kako pronaći savršen grudnjak za nošenje uz haljine otvorenih leđa.

Blogerica i modna stilistkinja Meghan Gallagher podijelila je kratki video na “TikToku” u kojem je naučila svoje pratioce kako da nose haljine otvorenih leđa dok još uvijek nose donji veš koji podržava grudi.

Kako navodi Meghan, grudnjaci u obliku silikonskih čašica na bazi ljepila, koji se obično nose ispod otvorenih haljina, često ne drže dobro i ometaju kretanje.

“Najbolji praktični savjet!”

“Da bih riješila ovaj problem, podijelila sam ljepljivi grudnjak na dva odvojena dijela, a zatim uzela svaki komad i u osnovi ga okrenula naopačke i zalijepila ga pravo na tkaninu haljine”, objasnila je Gallagher.

Nejna objava imala već preko 80 hiljada pregleda, a mnogi njeni obožavatelji izrazili su joj zahvalnost što je podijelila svoje savjete.

@bymeghang #greenscreenvideo figuring this out has had a positive effect on my entire life #dresshack #brahack #millenialfashion #weddingguestdress ♬ original sound – Meghan Gallagher

Video: TikTok

Vezane vijesti

“Balenciaga” prodaje muške satenske cipele “sa mašnom” za 925 dolara

Francuski modni brend “Balenciaga” počeo je sa prodajom satenskih cipela za muškarce, objavljeno na službenoj internet stranici brenda.…

Tajne ljepote vrtoglavih Brazilki

Brazilke su širom svijeta poznate po svojoj ljepoti, a odatle su i neke od najljepših i najprepoznatljivijih žena…

Četiri mita o grudnjaku u koje bi žene trebale prestati vjerovati

Vjerovatno nijedan elemenat ženske garderobe nije obavijen sa toliko mitova i praznovjerja kao grudnjak. Ovaj dio ženskog donjeg…
Total
0
Share