Žensko savršenstvo: Boja kose koja se mijenja sa temperaturom

Promjena boje kose s temperaturom @YouTube

Nekad crvena, nekad crna, nekad plava – ako ste od onih koji vole da mijenjaju izgled bojom kose, vjerovatno ste upoznati sa njenim dugotrajnim postupkom farbanja. Ali zašto se uvijek držati samo jednog tona?

Zbog svega navedenog kompanija “The Unseen” udružila se sa “Schwarzkopf Professional” kako bi lansirali proizvod koji mijenja boju ovisno o vanjskoj temperaturi. Kada se osuši, proizvod je gotovo nevidljiv, te šareno svjetluca na temperaurama između 28 i 32 stepena Celzijusa.

Lahko se ispire

Boja dolazi već izmješana i može se nanositi rukama ili četkom. Preporučljivo je nanijeti samo tanak sloj, jer je riječ o pomalo ljepljivom proizvodu. Da bi krajnji efekat bio vidljiv, nakon nanošenja se osuši fenom. Nakon toga, na testu, nekoliko sekundi na suncu dovoljno je da kosa promijeni boju – savršeno za odlazak na zabavu ili festival.

Ovaj proizvod najbolje radi na tamnim bojama kose između srednje smeđe i crne. Nakon tuširanja, proizvod se lahko ispire, a nakon dvostrukog šamponiranja više se ništa ne vidi.

Cijena proizvoda, bar prema navodima na portalu “Haar-shop.ch“, iznosi 125,30 franaka (130 eura).

Vezane vijesti

Skandal sa najljepšom “Gospođom Rusije”, mnogi žele da vrati krunu

Fotografije najljepše udate žene u Rusiji postale su nevjerovatno viralne samo dva dana nakon što je osvojila krunu…

Rusi ostaju i bez gaća: “Calvin Klein” zvanično napušta rusko tržište

Američka kompanija “PVH Corp.”, koja posjeduje brendove “Tommy Hilfiger”, “Calvin Klein”, “Warner’s” i druge, odobrila je odluku da…

Tri trika da lijepo mirišete i bez upotrebe parfema

Svaka djevojka rijetko izlazi iz kuće, a da ne nosi svoj omiljeni parfem. Međutim, jeste li znali da…
Total
0
Share