Donator sperme napustio posao kako bi pronašao 100 biološke djece

Roditeljstvo @freepik.com

Jedan je muškarac želio upoznati svoje 96 djece, koja su rođena zahvaljujući njegovoj donatorskoj spe*mi, piše “Wall Street Journal”.

Dylan Stone-Miller, 32-godišnji softverski inženjer iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD), odlučio je putovati širom države kako bi upoznao neku od svoje djece. Muškarac koji je redovno donirao svoju sjemenu tekućinu otac je najmanje 96 djece.

Veliki plan

“Želio sam da vidim kako rastu”, objasnio je. Da bi sproveo ovaj plan, morao je da napusti posao.

Stone-Miller navodi da je razmišljao o upoznavanju svog potomstva kada je ugledao fotografiju jedne od svojih bioloških kćerki. Uspio je upoznati djevojčicu po imenu Harper kada je imala tri godine.

“On nije njen otac”

“Postoje trenuci kada mi Dylan djeluje nametljivo”, kazala je majka djeteta, dodajući da je sigurna da njena kćerka donora ne može nazvati svojim ocem.

Amerikanac je za “Wall Street Journal” kazao da nikada neće tačno znati koliko djece ima, iako je već upoznao 25 ​​potomaka.

Sada vodi tabelu sa imenima svoje djece, njihovim datumima rođenja i vremenom kada se posljednji put sreo ili razgovarao s njima.

Vezane vijesti

Kina kaznila državne službenike jer su dopustili porodici da ima 15 djece

Kineske vlasti kaznile su nedavno 11 državnih službenika jer su jednom bračnom paru dopustili da ima 15 djece.…

Žena usrećuje muža puštajući ga da spava sa drugim ženama

Samoproglašena “tradicionalna žena” kaže da dozvoljava svom mužu da spava sa drugim ženama kako bi ga usrećila. Monica…

45-godišnja žena rodila 9 djece

Jedna žena iz Kameruna rodila je devetoro djece. 45-godišnja Madu Anthonia Obianuju uspjela je zatrudnjeti nakon IVF procedure,…
Total
0
Share