Ogromno interesovanje za Stinga, iako je najjeftinija karta čak 69 KM

Sting @Facebook

Iako nas velika svjetska pjevačka imena već godinama zaobilaze, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice ipak će održati koncert u Bosni Hercegovini, i to 19. marta, 2022. u 20 sati u sarajevskoj Zetri.

“Još niti za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes kao za prvi koncert Stinga u Sarajevu. Sve je spremno za petak 12. novembra u 9 sati kada ćemo na svim prodajnim mjestima širom BiH dočekati sve zainteresovane koji žele na vrijeme kupiti kartu za ovaj muzički događaj”, isŧakao je Elvedin Gičević iz servisa kupikartu.ba.

“Astronomske” cijene ulaznica

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regiona, imati će priliku kupiti ulaznice po najjeŧtinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:

  • parter – 69KM
  • fan-pit (samo 1.500 karata) – 99KM i
  • tribine – 99KM

Kako je najavljeno, dva sata najvećih hitova činit će okosnicu Stingovog premijernog nastupa u Sarajevu, ali će istovremeno poslužiti i kao promocija njegovog novog albuma “The Bridge” koji će se u prodaji naći 19. novembra, na kome se već uveliko isŧiče pjesma “Rushing Water”.

Vezane vijesti

Poznata grupa snimila spot na prvoj liniji fronta u Ukrajini

Najnoviji spot poznate američke muzičke grupe “Imagine Dragons” snimljen je na prvoj liniji fronta u Ukrajini. Klip govori…

“Nothing Compares 2 U”: Svijet je napustila Sinead O’Connor

Pjevačica irskog porijekla Sinead O’Connor, poznata po hitu “Nothing Compares 2 U”, umrla je u 56. godini, objavio…

Bono Vox održao koncert na stanici metroa u Kijevu

Irski kantautor Bono Vox, iz rock grupe “U2”, stigao je danas u Kijev i trenutno održava koncert na…
Total
0
Share