Ogromno interesovanje za Stinga, iako je najjeftinija karta čak 69 KM

Sting @Facebook

Iako nas velika svjetska pjevačka imena već godinama zaobilaze, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice ipak će održati koncert u Bosni Hercegovini, i to 19. marta, 2022. u 20 sati u sarajevskoj Zetri.

“Još niti za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes kao za prvi koncert Stinga u Sarajevu. Sve je spremno za petak 12. novembra u 9 sati kada ćemo na svim prodajnim mjestima širom BiH dočekati sve zainteresovane koji žele na vrijeme kupiti kartu za ovaj muzički događaj”, isŧakao je Elvedin Gičević iz servisa kupikartu.ba.

“Astronomske” cijene ulaznica

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regiona, imati će priliku kupiti ulaznice po najjeŧtinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:

  • parter – 69KM
  • fan-pit (samo 1.500 karata) – 99KM i
  • tribine – 99KM

Kako je najavljeno, dva sata najvećih hitova činit će okosnicu Stingovog premijernog nastupa u Sarajevu, ali će istovremeno poslužiti i kao promocija njegovog novog albuma “The Bridge” koji će se u prodaji naći 19. novembra, na kome se već uveliko isŧiče pjesma “Rushing Water”.

Vezane vijesti

Erdogan šalje u zatvor poznatu tursku pjevačicu Gulsen Bayraktar

Hapšenje poznate 46-godišnje turske pop i dance pjevačice Gulsen Bayraktar pokazuje problem koji vladajuća AKP stranka ima sa…

“Gdje je Britney?”: Skandal na vjenčanju pjevačice, uhapšen njen bivši muž

Britney Spears se u četvrtak udala za Sama Asgharija nakon pet godina veze, ali je događaj obilježio skandal,…

Madonna podržala Ukrajinu i pokazala Putinu srednji prst

Američka pjevačica Madonna nije ostala po strani po pitanju rata koji je Ruska Federacija pokrenula protiv Ukrajine. Zvijezda…
Total
0
Share