Crkva nije željela sahraniti Kiku zbog medijskih navoda o samoubistvu!?

Kristina Kika Đukić @Instagram

Koliko mediji zapravo mogu doprinjeti negativnoj percepciji dijela javnosti, u ovom slučaju Srpske pravoslavne crkve, možda najbolje pokazuje primjer smrti srbijanske influencerice Kristine Kike Đukić.

Neutješna porodica Đukić nalazi se u situaciji u kojoj mora izlaziti u javnost s izvještajem sa obdukcije njihove kćerke u kome se navodi da je uzrok Kikine smrti zapravo i dalje nepoznat.

“U izvještaju sa obdukcije navodi se šifra “c1156-21″, odnosno da je uzrok smrti nepoznat. Potrebni toksikološki nalaz se čeka maksimalno dva mjeseca, tako da prije toga nećemo znati šta se tačno desilo”, oglasila se njena porodica danas u javnosti.

Možda najpotresniji dio njihove današnje objave jeste i dio u kome praktično “mole medije da prestanu nagađati o tome da se Kika ubila“, jer se sada nalaze u situaciji u kojoj vjerski službenik pravoslavne crkve ne želi da održi opelo (molitva na sahrani) zbog informacija koje se šire u medijima.

Iako je u međuvremenu iz Srpske pravoslavne crkve odobren obred, jer su i oni dobili izvještaj s obdukcije, iz porodice i dalje mole medije da se sve završi na dostojanstven način.

Vezane vijesti

Srbijanska starleta uplašila fanove “vanzemaljskim obrvama”

Soraja Vučelić, najpoznatija srbijanska starleta, gostovala je sinoć na koncertu srbijanske pjevačice Ane Nikolić u Zagrebu. I sve…

Fanovi različito o Karleuši: “Stara žena u gaćama”, “ovo je bilo svjetski”…

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša bila je sioć “zadužena” za novogodišnje slavlje Beograđana prilikom ispraćaja zadnjeg dana stare, i…

Život pored Shakirine kuće: Piqueovi roditelji se žale na stalne zabave u njenoj kući

Roditelji Gerarda Piquéa, koji žive u susjedstvu Shakire, žale se na neprestane zabave u kući njihove bivše snahe,…
Total
2
Share