Crkva nije željela sahraniti Kiku zbog medijskih navoda o samoubistvu!?

Kristina Kika Đukić @Instagram

Koliko mediji zapravo mogu doprinjeti negativnoj percepciji dijela javnosti, u ovom slučaju Srpske pravoslavne crkve, možda najbolje pokazuje primjer smrti srbijanske influencerice Kristine Kike Đukić.

Neutješna porodica Đukić nalazi se u situaciji u kojoj mora izlaziti u javnost s izvještajem sa obdukcije njihove kćerke u kome se navodi da je uzrok Kikine smrti zapravo i dalje nepoznat.

“U izvještaju sa obdukcije navodi se šifra “c1156-21″, odnosno da je uzrok smrti nepoznat. Potrebni toksikološki nalaz se čeka maksimalno dva mjeseca, tako da prije toga nećemo znati šta se tačno desilo”, oglasila se njena porodica danas u javnosti.

Možda najpotresniji dio njihove današnje objave jeste i dio u kome praktično “mole medije da prestanu nagađati o tome da se Kika ubila“, jer se sada nalaze u situaciji u kojoj vjerski službenik pravoslavne crkve ne želi da održi opelo (molitva na sahrani) zbog informacija koje se šire u medijima.

Iako je u međuvremenu iz Srpske pravoslavne crkve odobren obred, jer su i oni dobili izvještaj s obdukcije, iz porodice i dalje mole medije da se sve završi na dostojanstven način.

Vezane vijesti

Da li su se Kate Middleton i princ William rastali, jedan detalj ih je “izdao”

O odnosu Kate Middleton i princa Williama u posljednje vrijeme sve se više govori u medijima. Gotovo da…

Robbie Williams tvrdi da je atentator unajmljen da ga ubije

Pjevač Robbie Williams tvrdi da je u prošlosti postojao ubica koji je bio angažovan da ga ubije. “To…

Karleuša: “Ne žele da pjevam u Hrvatskoj jer dolazim iz Srbije”

Iako je srbijanska pop zvijezda Jelena Karleuša danima na društvenim mrežama najavljivala svoj nastup na hrvatskom ostrvu Barbarinac,…
Total
0
Share