Fanovi različito o Karleuši: “Stara žena u gaćama”, “ovo je bilo svjetski”…

Jelena Karleuša na dočeku Nove 2022. godine u Beogradu @YouTube

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša bila je sioć “zadužena” za novogodišnje slavlje Beograđana prilikom ispraćaja zadnjeg dana stare, i dočeka prvog dana nove 2022. godine.

Više od 20.000 građana Srbije, ali i ostalih gradova ove i susjednih država, bilo je noćas prisutno ispred Skupštine Srbije u Beogradu na dočeku Nove 2022. godine, koji je popularna “JK”, mora se priznati, vrhunski odradila.

Tokom svog nastupa Karleuša je više puta mijenjala odjeću, pa je tako od kostima s kristalima, u jednom trenutku došla do crvene odjevne kombinacije za drugi dio nastupa.

Nastup za pamćenje

“Hvala vam što zajedno ulazimo u Novu godinu. Ponosim se Beogradom, mi smo večeras centar svijeta“, čestitala je u ponoć Karleuša svima prisutnima Novu 2022. godinu.

Pa ipak, prisutni, ali i komentari s društvenih mreža, su bili standardno podijeljeni kada su u pitanju njeni nastupi, pa smo tako imali one koji su sinoć njen nastup prokomentarisali riječima “nisam njen fan, ali ovo večeras je bilo svjetski, svaka čast na koncertu“, pa do “stara žena u gaćama, na šta smo spali Bože ti pomozi“.

Komentariši
Vezane vijesti

“Za razliku od Hrvatske, Srbija nikada neće zabranjivati muziku”

Nakon što je gradonačelnik hrvatskog grada Pula, Filip Zoričić, nedavno zabranio nastupe poznatih srbijanskih pjevača, u sve se…

Srbijanska pjevačica želi lupiti šamar Rafaelu Nadalu

Španski teniser Rafael Nadal stigao je do svog 21. “grand slam” turnira u karijeri, nakon što je danas…

Kiša novca i trbušni ples: Srpsko krštenje od milion eura

Snimak jedne porodične proslave u Srbiji trenutno je viralan na Tiktoku, jer je nevjerovatno mnogo novca potrošeno na…
Total
0
Share