Fanovi različito o Karleuši: “Stara žena u gaćama”, “ovo je bilo svjetski”…

Jelena Karleuša na dočeku Nove 2022. godine u Beogradu @YouTube

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša bila je sioć “zadužena” za novogodišnje slavlje Beograđana prilikom ispraćaja zadnjeg dana stare, i dočeka prvog dana nove 2022. godine.

Više od 20.000 građana Srbije, ali i ostalih gradova ove i susjednih država, bilo je noćas prisutno ispred Skupštine Srbije u Beogradu na dočeku Nove 2022. godine, koji je popularna “JK”, mora se priznati, vrhunski odradila.

Tokom svog nastupa Karleuša je više puta mijenjala odjeću, pa je tako od kostima s kristalima, u jednom trenutku došla do crvene odjevne kombinacije za drugi dio nastupa.

Nastup za pamćenje

“Hvala vam što zajedno ulazimo u Novu godinu. Ponosim se Beogradom, mi smo večeras centar svijeta“, čestitala je u ponoć Karleuša svima prisutnima Novu 2022. godinu.

Pa ipak, prisutni, ali i komentari s društvenih mreža, su bili standardno podijeljeni kada su u pitanju njeni nastupi, pa smo tako imali one koji su sinoć njen nastup prokomentarisali riječima “nisam njen fan, ali ovo večeras je bilo svjetski, svaka čast na koncertu“, pa do “stara žena u gaćama, na šta smo spali Bože ti pomozi“.

Vezane vijesti

Treći najskuplji razvod na svijetu: “Gospodin Google” traži novu ljubav

Nakon razvoda braka Jeffa Bezosa (Amazon) i Billa Gatesa (Microsoft), ovo bi mogao biti treći najskuplji razvod na…

Karleuša zajedno sa Vesićem mazila spomenik Stefanu Nemanji

Javnost u susjednoj Srbiji ovih dana je izuzetno zainteresovana za pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izgleda odlučila ući…

Robbie Williams tvrdi da je atentator unajmljen da ga ubije

Pjevač Robbie Williams tvrdi da je u prošlosti postojao ubica koji je bio angažovan da ga ubije. “To…
Total
4
Share