Fanovi različito o Karleuši: “Stara žena u gaćama”, “ovo je bilo svjetski”…

Jelena Karleuša na dočeku Nove 2022. godine u Beogradu @YouTube

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša bila je sioć “zadužena” za novogodišnje slavlje Beograđana prilikom ispraćaja zadnjeg dana stare, i dočeka prvog dana nove 2022. godine.

Više od 20.000 građana Srbije, ali i ostalih gradova ove i susjednih država, bilo je noćas prisutno ispred Skupštine Srbije u Beogradu na dočeku Nove 2022. godine, koji je popularna “JK”, mora se priznati, vrhunski odradila.

Tokom svog nastupa Karleuša je više puta mijenjala odjeću, pa je tako od kostima s kristalima, u jednom trenutku došla do crvene odjevne kombinacije za drugi dio nastupa.

Nastup za pamćenje

“Hvala vam što zajedno ulazimo u Novu godinu. Ponosim se Beogradom, mi smo večeras centar svijeta“, čestitala je u ponoć Karleuša svima prisutnima Novu 2022. godinu.

Pa ipak, prisutni, ali i komentari s društvenih mreža, su bili standardno podijeljeni kada su u pitanju njeni nastupi, pa smo tako imali one koji su sinoć njen nastup prokomentarisali riječima “nisam njen fan, ali ovo večeras je bilo svjetski, svaka čast na koncertu“, pa do “stara žena u gaćama, na šta smo spali Bože ti pomozi“.

Vezane vijesti

Hrana kraljice Elizabete se “propušta kroz zrake” prije posluživanja

Kraljevski kuhar otkrio je nedavno manje poznate tajne o tome kako izgleda raditi i kuhati za kraljicu Elizabetu…

“Za razliku od Hrvatske, Srbija nikada neće zabranjivati muziku”

Nakon što je gradonačelnik hrvatskog grada Pula, Filip Zoričić, nedavno zabranio nastupe poznatih srbijanskih pjevača, u sve se…

Shakira počela da se sveti Piqueu

Slavna pjevačica Shakira započela je osvetu Barceloninoj fudbalskoj zvijezdi Gerardu Piqueu, sa kojim je raskinula brak nakon skoro…
Total
4
Share