Karleuša zajedno sa Vesićem mazila spomenik Stefanu Nemanji

Jelena Karleuša @Instagram

Javnost u susjednoj Srbiji ovih dana je izuzetno zainteresovana za pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izgleda odlučila ući u političke vode, ili se možda u njima našla sasvim slučajno, istina je koju ćemo teško dokučiti.

Naime, srbijanska pjevačica se “sve više druži” sa zamjenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, a sve je počelo prilikom njene nedavne konferencije za medije povodom novogodišnjeg koncerta kojeg će održati na beogradskom Trgu Republike.

Karleuša “gura” Vesića

Par dana nakon konferencije sa zamjenikom beogradskog gradonačelnika, Karleuša je ponovo viđena u društvu Gorana Vesića, ovaj put prilikom obilaska spomenika Stefanu Nemanji, gdje se na jednoj od fotografija vidi upravo Karleuša kako zajedno sa Vesićem “maze spomenik” Stefanu Nemanji.

Ja ću da se bavim pjevanjem, a vi se bavite politikom“, kazala je Karleuša za srbijanske medije, vjerovatno aludirajući na njenu cjelokupnu kampanju vezi s najavljenim novogodišnjim koncertom, za koju pojedini mediji u Srbiji smatraju da je zapravo njena promocija Vesića kao budućeg gradonačelnika na lokalnim izborima koji će se održati 2022. godine u Beogradu.

Foto: Twitter

Vezane vijesti

Treći najskuplji razvod na svijetu: “Gospodin Google” traži novu ljubav

Nakon razvoda braka Jeffa Bezosa (Amazon) i Billa Gatesa (Microsoft), ovo bi mogao biti treći najskuplji razvod na…

Srbijanska starleta uplašila fanove “vanzemaljskim obrvama”

Soraja Vučelić, najpoznatija srbijanska starleta, gostovala je sinoć na koncertu srbijanske pjevačice Ane Nikolić u Zagrebu. I sve…

Britanski tabloid uputio izvinjenje Meghan Markle na naslovnoj strani

Britanski tabloid “The Mail on Sunday” priznao je konačan poraz u dugotrajnoj pravnoj bitci sa suprugom princa Harryija,…
Total
1
Share