Karleuša zajedno sa Vesićem mazila spomenik Stefanu Nemanji

Jelena Karleuša @Instagram

Javnost u susjednoj Srbiji ovih dana je izuzetno zainteresovana za pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izgleda odlučila ući u političke vode, ili se možda u njima našla sasvim slučajno, istina je koju ćemo teško dokučiti.

Naime, srbijanska pjevačica se “sve više druži” sa zamjenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, a sve je počelo prilikom njene nedavne konferencije za medije povodom novogodišnjeg koncerta kojeg će održati na beogradskom Trgu Republike.

Karleuša “gura” Vesića

Par dana nakon konferencije sa zamjenikom beogradskog gradonačelnika, Karleuša je ponovo viđena u društvu Gorana Vesića, ovaj put prilikom obilaska spomenika Stefanu Nemanji, gdje se na jednoj od fotografija vidi upravo Karleuša kako zajedno sa Vesićem “maze spomenik” Stefanu Nemanji.

Ja ću da se bavim pjevanjem, a vi se bavite politikom“, kazala je Karleuša za srbijanske medije, vjerovatno aludirajući na njenu cjelokupnu kampanju vezi s najavljenim novogodišnjim koncertom, za koju pojedini mediji u Srbiji smatraju da je zapravo njena promocija Vesića kao budućeg gradonačelnika na lokalnim izborima koji će se održati 2022. godine u Beogradu.

Foto: Twitter

Vezane vijesti

Pjevačica neprepoznatljiva nakon operacije, smršala 90 kilograma

Koliko treba biti uporan u životu, ali i poraditi na svom fizičkom izgledu nakon ne baš dobronamjernih i…

Top 10 lista najbogatijih supruga fudbalera

“Žuta izdanja” u Velikoj Britaniji napravila su zanimljivu listu, i to onu koja se tiče najbogatijih žena poznatih…

Kako su Mostarci “prevarili” Sašu Matića: “De bona, imaš taj mikrofon…”

Saša Matić, poznati srbijanski pjevač folk muzike, sa bosanskim mjestom rođenja, već više od dvadeset godina, iako slijep,…
Total
0
Share