Karleuša zajedno sa Vesićem mazila spomenik Stefanu Nemanji

Jelena Karleuša @Instagram

Javnost u susjednoj Srbiji ovih dana je izuzetno zainteresovana za pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izgleda odlučila ući u političke vode, ili se možda u njima našla sasvim slučajno, istina je koju ćemo teško dokučiti.

Naime, srbijanska pjevačica se “sve više druži” sa zamjenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, a sve je počelo prilikom njene nedavne konferencije za medije povodom novogodišnjeg koncerta kojeg će održati na beogradskom Trgu Republike.

Karleuša “gura” Vesića

Par dana nakon konferencije sa zamjenikom beogradskog gradonačelnika, Karleuša je ponovo viđena u društvu Gorana Vesića, ovaj put prilikom obilaska spomenika Stefanu Nemanji, gdje se na jednoj od fotografija vidi upravo Karleuša kako zajedno sa Vesićem “maze spomenik” Stefanu Nemanji.

Ja ću da se bavim pjevanjem, a vi se bavite politikom“, kazala je Karleuša za srbijanske medije, vjerovatno aludirajući na njenu cjelokupnu kampanju vezi s najavljenim novogodišnjim koncertom, za koju pojedini mediji u Srbiji smatraju da je zapravo njena promocija Vesića kao budućeg gradonačelnika na lokalnim izborima koji će se održati 2022. godine u Beogradu.

Foto: Twitter

Vezane vijesti

Britanski tabloid uputio izvinjenje Meghan Markle na naslovnoj strani

Britanski tabloid “The Mail on Sunday” priznao je konačan poraz u dugotrajnoj pravnoj bitci sa suprugom princa Harryija,…

Fanovi različito o Karleuši: “Stara žena u gaćama”, “ovo je bilo svjetski”…

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša bila je sioć “zadužena” za novogodišnje slavlje Beograđana prilikom ispraćaja zadnjeg dana stare, i…

Robbie Williams tvrdi da je atentator unajmljen da ga ubije

Pjevač Robbie Williams tvrdi da je u prošlosti postojao ubica koji je bio angažovan da ga ubije. “To…
Total
1
Share