Karleuša zajedno sa Vesićem mazila spomenik Stefanu Nemanji

Jelena Karleuša @Instagram

Javnost u susjednoj Srbiji ovih dana je izuzetno zainteresovana za pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izgleda odlučila ući u političke vode, ili se možda u njima našla sasvim slučajno, istina je koju ćemo teško dokučiti.

Naime, srbijanska pjevačica se “sve više druži” sa zamjenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, a sve je počelo prilikom njene nedavne konferencije za medije povodom novogodišnjeg koncerta kojeg će održati na beogradskom Trgu Republike.

Karleuša “gura” Vesića

Par dana nakon konferencije sa zamjenikom beogradskog gradonačelnika, Karleuša je ponovo viđena u društvu Gorana Vesića, ovaj put prilikom obilaska spomenika Stefanu Nemanji, gdje se na jednoj od fotografija vidi upravo Karleuša kako zajedno sa Vesićem “maze spomenik” Stefanu Nemanji.

Ja ću da se bavim pjevanjem, a vi se bavite politikom“, kazala je Karleuša za srbijanske medije, vjerovatno aludirajući na njenu cjelokupnu kampanju vezi s najavljenim novogodišnjim koncertom, za koju pojedini mediji u Srbiji smatraju da je zapravo njena promocija Vesića kao budućeg gradonačelnika na lokalnim izborima koji će se održati 2022. godine u Beogradu.

Foto: Twitter

Vezane vijesti

Tri mjeseca nakon vjenčanja: Ben Affleck tužan i nesretan zbog braka sa Jennifer Lopez

Ben Affleck nema želju da sakrije svoje emocije i koliko je tužan “zbog prodaje svoje epske momačke knjižice”.…

Ubijen poznati reper i zvijezda hip-hop scene

33-godišnji reper i zvijezda hip-hop scene u usponu, Slim 400 u ubijen je jučer u Kaliforniji (SAD). Pozivajući…

Kupio kuću: Bivši suprug Kim Kardashian “stigao” u komšiluk

Američki Reper Kanye West, koji je zvanično promijenio ime u Ye nakon sudske presude, kupio je novu kuću.…
Total
1
Share