Pjevačica neprepoznatljiva nakon operacije, smršala 90 kilograma

Krstinja Todorović @YouTube

Koliko treba biti uporan u životu, ali i poraditi na svom fizičkom izgledu nakon ne baš dobronamjernih i surovo iskrenih komentara, možda najbolje pokazuje primjer srbijanske pjevačice Krstinje Todorović.

Nakon što je u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” prije par mjeseci doživjela “napad” žirija zbog svoje fizičke konstitucije i težine od 160 kilograma, odlučila je promjeniti svoj život, te je u međuvremenu smršala skoro 90 kilograma.

Transformacija uspješno završena

Kako nakon ovakvih drastičnih tretmana mršavljenja ljudi skoro uvijek imaju problema s viškom kože, direktor produkcije ovog poznatog regonalnog muzičkog takmičenja, Saša Popović, odlučio joj je pomoći te platiti operaciju uklanjanja viška kože.

Operacija je u međuvremenu uspješno završena, te je Krstinja iz svoje bolničke sobe podijelila fotografiju s osmjehom na licu, očito presretna što je njena transformacija uspješno završena.

Krstinja Todorović @Instagram
Vezane vijesti

Karleuša zajedno sa Vesićem mazila spomenik Stefanu Nemanji

Javnost u susjednoj Srbiji ovih dana je izuzetno zainteresovana za pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izgleda odlučila ući…

Kiša novca i trbušni ples: Srpsko krštenje od milion eura

Snimak jedne porodične proslave u Srbiji trenutno je viralan na Tiktoku, jer je nevjerovatno mnogo novca potrošeno na…

Karleuša vrijeđala bugarske pjevače, oni joj poručili da ih često kopira

Srbijanska folk zvijezda Jelena Karleuša napisala je dugačko pismo u kojem psuje i vrijeđa bugarsku muziku, nazivajući bugarske…
Total
0
Share