Srbijanska pjevačica želi lupiti šamar Rafaelu Nadalu

Milica Pavlović @YouTube

Španski teniser Rafael Nadal stigao je do svog 21. “grand slam” turnira u karijeri, nakon što je danas u finalu “Australian Opena” pobijedio ruskog tenisera Danila Medvedeva.

Najviše nezadovoljstva Nadalovom pobjedom, razumljivo, imaju građani Srbije zbog toga što je njihov teniser, Novak Đoković deportovan iz Australije prije početka turnira zbog problema sa svojim “vakcinalnim statusom“, ali i s ulaznom vizom.

“Kada Đoković nije tu”

Svoj stav o današnjem finalu imala je i popularna srbijanska pjevačica Milica Pavlović, koja je vidno izrazila svoje nezadovoljstvo Nadalovom pobjedom.

“Ja lijepo rekoh da on i njemu slični mogu samo da pobjede, ali ako Đoković nije tu. Neka je završena ova epizoda ‘Australija zatvorenog turnira‘. Bože me oprosti, kako bih Nadalu sada jedan šamar lupila, sa sve komentarom ‘Čestitam‘. Oprostite, griješne misli“, napisala je Pavlovićeva na svom Instagram profilu.

Vezane vijesti

Karleuša zajedno sa Vesićem mazila spomenik Stefanu Nemanji

Javnost u susjednoj Srbiji ovih dana je izuzetno zainteresovana za pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je izgleda odlučila ući…

Kupio kuću: Bivši suprug Kim Kardashian “stigao” u komšiluk

Američki Reper Kanye West, koji je zvanično promijenio ime u Ye nakon sudske presude, kupio je novu kuću.…

Beograđani gađali pjevačicu flašama jer je bila u odjeći duginih boja

Ema Radujko (19) iz Srbije gađana je u nedjelju flašama sa vodom, vrijeđana i izviždana na bini tokom…
Total
0
Share