Ben Affleck nazvao ponovnu vezu s Jennifer Lopez “lijepom pričom”

Jennifer Lopez i Ben Affleck @YouTube/screenshot

Glumac Ben Affleck rekao je da je ponovni susret i veza sa pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez za njega “prelijepa priča”.

Više o ovome govorio je u intervjuu za “The Wall Street Journal”, pri tome striktno napominjući kako ne želio otkrivati više detalja.

“Možete špekulisati šta želite, ali ovo je jedna od najtežih lekcija koje sam naučio u životu. Shvatio sam da nije mudro sve dijeliti sa ostatkom svijeta. Znam da mi je prijatnije sa zdravim granicama u životu, unutar kojih komuniciram iskreno i prijateljski s vama, ali jednostavno ne želim da pričam o svom ličnom odnosu sa novinarima. Želim da pokažem malo uzdržanosti. Ali mogu reći da je za mene to definitivno prelijepo”, rekao je Affleck.

Kazao je da je odlučio da jednog dana napiše roman o njegovoj “historiji veze s Jennifer Lopez“, ali i da će odmah nakon toga spaliti taj roman. U njegovom stilu…

Vezane vijesti

“Netflix” postaje klasična televizija

“Netflix” planira pokrenuti koncerte i druge zabavne događaje uživo. saznaju američki novinari s portala “Deadline”. Prema istim izvorima,…

Sin Alena Delona pronađen mrtav

Muškarac koji je dugo tvrdio da je sin francuske filmske zvijezde Alena Delona, zbog veze sa kultnom njemačkom…

TV reporter se javio uživo iz Ukrajine na šest različitih jezika

Jedan TV reporter postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je na Twitteru objavio video na kojem…
Total
0
Share