Gledaoci o Vučiću: U 18 sati “Lagalica”, pa kasnije “Slagalica”

Aleksandar Vučić “pomjerio” kviz “Slagalica” @Twitter

Koliko neke male stvari, za koje sigurno nikada ne biste rekli da mogu “pokrenuti sistem”, zapravo mogu izazvati ogromno negodovanje, pokazuje i najnoviji primjer sa popularnim kvizom na srbijanskoj državnoj televiziji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, iako za sebe kaže da se ne voli pojavljivati i gostovati u televizijskim emisijama, ponovo je sinoć sam sebe demantovao, praktično “upavši u termin” najpopularnijeg televizijskog kviza u Srbiji koji se emituje na javnom televizijskom servisu (RTS).

“Možda je Vučić i na kanalu o kuhanju”

Svoje komentare, na sada već standardnu problematiku oko “kašnjenja svega na televiziji zbog nastupa predsjednika“, imali su i srbijanski korisnici s društvenih mreža, naravno na šaljiv način.

Kasni ‘Slagalica’, Vučić priča o naoružanju, strah me da okrenem na onaj kanal o životinjama ili kuhanju, možda je i tamo“, napisala je između ostalog jedna korisnica društvene mreže Twitter.

Podaci: Twitter

44 minute “predugo”

Pa ipak, najkreativniji je bio jedan drugi korisnik Twittera, koji je napisao “U 18 sati lagalica, pa kasnije Slagalica”.

Podaci: Twitter

Na kraju je, Vučićevo još jedno “historijsko obraćanje” završilo nakon “preduge” 44 minute, pa su gledaoci “Slagalice“, i to njenog superfinala, konačno mogli odahnuti.

Vezane vijesti

Umro poznati hrvatski novinar Mislav Bago

Kako prenose hrvatski mediji, poznati voditelj i novinar “Nove TV”, Mislav Bago, pronađen je mrtav u Martićevoj ulici…

Tviteraši pronašli snimak o Putinovom “planu napada” na Ukrajinu

Na društvenoj mreži Twitter korisnici aktivno raspravljaju o video snimku u kome su prikazani kadrovi iz animiranog serijala…

Hajduk Split je fudbalski klub iz… Srbije!?

Iako možda nama iz balkanske perspektive odgovor na jedno kviz pitanje zvuči pomalo nevjerovatno, ipak se trebamo postaviti…
Total
0
Share