Gledaoci o Vučiću: U 18 sati “Lagalica”, pa kasnije “Slagalica”

Aleksandar Vučić “pomjerio” kviz “Slagalica” @Twitter

Koliko neke male stvari, za koje sigurno nikada ne biste rekli da mogu “pokrenuti sistem”, zapravo mogu izazvati ogromno negodovanje, pokazuje i najnoviji primjer sa popularnim kvizom na srbijanskoj državnoj televiziji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, iako za sebe kaže da se ne voli pojavljivati i gostovati u televizijskim emisijama, ponovo je sinoć sam sebe demantovao, praktično “upavši u termin” najpopularnijeg televizijskog kviza u Srbiji koji se emituje na javnom televizijskom servisu (RTS).

“Možda je Vučić i na kanalu o kuhanju”

Svoje komentare, na sada već standardnu problematiku oko “kašnjenja svega na televiziji zbog nastupa predsjednika“, imali su i srbijanski korisnici s društvenih mreža, naravno na šaljiv način.

Kasni ‘Slagalica’, Vučić priča o naoružanju, strah me da okrenem na onaj kanal o životinjama ili kuhanju, možda je i tamo“, napisala je između ostalog jedna korisnica društvene mreže Twitter.

Podaci: Twitter

44 minute “predugo”

Pa ipak, najkreativniji je bio jedan drugi korisnik Twittera, koji je napisao “U 18 sati lagalica, pa kasnije Slagalica”.

Podaci: Twitter

Na kraju je, Vučićevo još jedno “historijsko obraćanje” završilo nakon “preduge” 44 minute, pa su gledaoci “Slagalice“, i to njenog superfinala, konačno mogli odahnuti.

Vezane vijesti

Pandemija virusa korona ponovo odgodila dodjelu “Oscara”

Dodjela nagrade “Oscar”, u organizaciji “Američke filmske akademije”, ponovo je odgođena zbog sve većeg broja zaraženih novim virusom…

“Elon Musk je iz Republike Srpske, potvrdili su mi na Facebooku”

Uvijek iste priče sa sličnom tematikom, odnosno na osnovu kojih se može izvući zaključak da je “sve na…

“Obraćanje” naciji: “Spiderman” krivac za širenje “Omikron” soja

Gledaoci najnovijeg filma o “Spidermanu” krivi su za ogromno širenje novog soja “Omikron” virusa korona, rekao je američki…
Total
5
Share