Gledaoci o Vučiću: U 18 sati “Lagalica”, pa kasnije “Slagalica”

Aleksandar Vučić “pomjerio” kviz “Slagalica” @Twitter

Koliko neke male stvari, za koje sigurno nikada ne biste rekli da mogu “pokrenuti sistem”, zapravo mogu izazvati ogromno negodovanje, pokazuje i najnoviji primjer sa popularnim kvizom na srbijanskoj državnoj televiziji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, iako za sebe kaže da se ne voli pojavljivati i gostovati u televizijskim emisijama, ponovo je sinoć sam sebe demantovao, praktično “upavši u termin” najpopularnijeg televizijskog kviza u Srbiji koji se emituje na javnom televizijskom servisu (RTS).

“Možda je Vučić i na kanalu o kuhanju”

Svoje komentare, na sada već standardnu problematiku oko “kašnjenja svega na televiziji zbog nastupa predsjednika“, imali su i srbijanski korisnici s društvenih mreža, naravno na šaljiv način.

Kasni ‘Slagalica’, Vučić priča o naoružanju, strah me da okrenem na onaj kanal o životinjama ili kuhanju, možda je i tamo“, napisala je između ostalog jedna korisnica društvene mreže Twitter.

Podaci: Twitter

44 minute “predugo”

Pa ipak, najkreativniji je bio jedan drugi korisnik Twittera, koji je napisao “U 18 sati lagalica, pa kasnije Slagalica”.

Podaci: Twitter

Na kraju je, Vučićevo još jedno “historijsko obraćanje” završilo nakon “preduge” 44 minute, pa su gledaoci “Slagalice“, i to njenog superfinala, konačno mogli odahnuti.

Vezane vijesti

“Mihail Gorbačov je bio jedan od mojih heroja”

Američki filmski glumac i bivši guverner države Kalifornije Arnold Schwarzenegger rekao je da je bivši predsjednik SSSR-a Mihail…

“Ples pingvina”: Kako se zagrijati na ledenoj hladnoći Arktika

Čuveni britanski voditelj i historičar Sir David Attenborough otkrio je tajnu kako se zagrijati na ledenoj hladnoći Arktika,…

Rusi otkrili zašto su Morganu Freemanu doživotno zabranili ulazak u državu

Američkom glumcu Morganu Freemanu doživotno je zabranjen ulazak u Rusiju. Lista sankcija, na kojoj se nalazi i glumac,…
Total
5
Share