Meryem Uzerli, sultanija “Hurem” koja to više nije!?

Meryem Uzerli @Instagram

Kada se prisjetimo turske serije “Sulejman Veličanstveni”, koja se na ovim prostorima prikazivala prije više od deset godina, prvo što nam padne na um jeste lik glumice koja je ovjekovječila čuvenu sultaniju Hurem.

Međutim, glumica Meryem Uzerli od prije više od deceniju, i Meryem od danas, skoro da i nemaju ništa zajedničko što se tiče izgleda.

“Bijeg” od sultanije

Da li je popularna turska glumica, koja je ostala prepoznatljiva po liku sultanije Hurem, zapravo htjela “vizuelno pobjeći” od lika iz serije zbog kojeg je čak dugo bolovala i od depresije, te je čak napustila seriju, ostaće nepoznato, međutim promjene na njenom licu i tijelu su više nego jasno vidljive.

Osim tretmana lica, više je nego jasno viljivo da je Meryem drastično smršala, što se možda i najbolje može primjetiti na njenim fotografijama na društvenim mrežama.

“Modernija” ljepotica

Ljepota je i dalje ostala ista, mada priznaćete na jedan drugačiji i “moderniji” način, što je Meryem vjerovatno najviše i željela.

Podaci: Instagram

Vezane vijesti

Nisam “radila za Muslimane”, radila sam za ljude i profesionalce

Iako će javnost u Bosni i Hercegovini poznatu hrvatsku novinarku većinom pamtiti po njenim izjavama u vezi s…

Zabrana prikazivanja televizijskih sadržaja u kojima se pojavljuju žene

Afganistanska vlada koju predvode Talibani u nedjelju je izdala “vjerske smjernice” za žene u ovoj državi čiji je…

“Mihail Gorbačov je bio jedan od mojih heroja”

Američki filmski glumac i bivši guverner države Kalifornije Arnold Schwarzenegger rekao je da je bivši predsjednik SSSR-a Mihail…
Total
4
Share