Meryem Uzerli, sultanija “Hurem” koja to više nije!?

Meryem Uzerli @Instagram

Kada se prisjetimo turske serije “Sulejman Veličanstveni”, koja se na ovim prostorima prikazivala prije više od deset godina, prvo što nam padne na um jeste lik glumice koja je ovjekovječila čuvenu sultaniju Hurem.

Međutim, glumica Meryem Uzerli od prije više od deceniju, i Meryem od danas, skoro da i nemaju ništa zajedničko što se tiče izgleda.

“Bijeg” od sultanije

Da li je popularna turska glumica, koja je ostala prepoznatljiva po liku sultanije Hurem, zapravo htjela “vizuelno pobjeći” od lika iz serije zbog kojeg je čak dugo bolovala i od depresije, te je čak napustila seriju, ostaće nepoznato, međutim promjene na njenom licu i tijelu su više nego jasno vidljive.

Osim tretmana lica, više je nego jasno viljivo da je Meryem drastično smršala, što se možda i najbolje može primjetiti na njenim fotografijama na društvenim mrežama.

“Modernija” ljepotica

Ljepota je i dalje ostala ista, mada priznaćete na jedan drugačiji i “moderniji” način, što je Meryem vjerovatno najviše i željela.

Podaci: Instagram

Vezane vijesti

Sjećate li se “Kovržave Sue”!? 30 godina kasnije je neprepoznatljiva

“Curly Sue” (bos. – “Kovržave Sue”) je omiljeni film miliona ljudi, a svi ga pamte zahvaljujući glavnoj junakinji,…

Emir Kusturica se narugao žrtvama Ukrajine: “Jadni civili, jadna djeca”

“Specijalna operacija” Ruske Federacije za zaštitu Donbasa neophodna je mjera kao odgovor na planiranu agresiju zapadnih država, kazao…

“Elon Musk je iz Republike Srpske, potvrdili su mi na Facebooku”

Uvijek iste priče sa sličnom tematikom, odnosno na osnovu kojih se može izvući zaključak da je “sve na…
Total
4
Share