“Obraćanje” naciji: “Spiderman” krivac za širenje “Omikron” soja

Film o “Spidermanu” @YouTube

Gledaoci najnovijeg filma o “Spidermanu” krivi su za ogromno širenje novog soja “Omikron” virusa korona, rekao je američki komičar James Austin Johnson u poznatom televizijskom komičarskom showu “Saturday Night Live” (SNL) koji je emitovan 15. januara.

Kako komičar ima zadatak da “vjerono imitira” svojom maskom i govorom aktuelnog američkog predsjednik Joe Bidena, to se dogodilo i u posljednjoj tv emisiji, kada se “Biden” obratio američkoj naciji riječima:

“Prestanite gledati Spidermana”

“Postoji jedna jednostavna stvar koju možete da uradite kako bi nestao sav ovaj virus korona. Prestanite da gledate ‘Spidermana‘”.

“Razmislite dobro, kada se ‘Spiderman’ pojavio? 17. decembra. Kada je ‘Omikron’ soj otkriven u SAD? Sedmicu nakon 17. decembra”, dodao je “Biden”.

Najgledaniji film tokom pandemije

Glumci koji su bili u ulozi “novinara” u “SLN”-u nisu mogli vjerovati svojim ušima, te su postavili pitanje “predsjedniku” da li je zaista optužio publiku filma o ‘Spidermanu’ za širenje soja “Omicron” po cijeloj zemlji.

“Da, tako je. Sljedeće pitanje”, kratko je odgovorio komičar Austin Johnson glumeći “lidera SAD“.

Razlog zašto je poznati komičarski show “Saturday Night Live” obrađivao upravo temu filma o “Spidermanu” jeste činjenica da je ovo najveći kino hit tokom pandemije virusa korona sa dosadašnjom zaradom većom od 1,5 milijardi dolara.

Vezane vijesti

Radnja filma “Omicron” iz 1963. godine uplašila korisnike društvenih mreža

Pojedini korisnici društvenih mreža saznali su za postojanje filma “Omicron” iz 1963. godine, te su čak i u…

Poznati voditelj: “Ovaj Đoković se mora šutnuti iz tenisa”

Poznati američki radio i televizijski voditelj Howard Stern prilično je emotivno prokomentarisao situaciju sa prvim svjetskom teniskim raketom,…

Poskupljenja su bila nezakonita, “Netflix” vraća novac pretplatnicima!?

Streaming gigant “Netflix” već mjesecima podiže cijene svoje pretplate, i to ne samo u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD)…
Total
1
Share