“Obraćanje” naciji: “Spiderman” krivac za širenje “Omikron” soja

Film o “Spidermanu” @YouTube

Gledaoci najnovijeg filma o “Spidermanu” krivi su za ogromno širenje novog soja “Omikron” virusa korona, rekao je američki komičar James Austin Johnson u poznatom televizijskom komičarskom showu “Saturday Night Live” (SNL) koji je emitovan 15. januara.

Kako komičar ima zadatak da “vjerono imitira” svojom maskom i govorom aktuelnog američkog predsjednik Joe Bidena, to se dogodilo i u posljednjoj tv emisiji, kada se “Biden” obratio američkoj naciji riječima:

“Prestanite gledati Spidermana”

“Postoji jedna jednostavna stvar koju možete da uradite kako bi nestao sav ovaj virus korona. Prestanite da gledate ‘Spidermana‘”.

“Razmislite dobro, kada se ‘Spiderman’ pojavio? 17. decembra. Kada je ‘Omikron’ soj otkriven u SAD? Sedmicu nakon 17. decembra”, dodao je “Biden”.

Najgledaniji film tokom pandemije

Glumci koji su bili u ulozi “novinara” u “SLN”-u nisu mogli vjerovati svojim ušima, te su postavili pitanje “predsjedniku” da li je zaista optužio publiku filma o ‘Spidermanu’ za širenje soja “Omicron” po cijeloj zemlji.

“Da, tako je. Sljedeće pitanje”, kratko je odgovorio komičar Austin Johnson glumeći “lidera SAD“.

Razlog zašto je poznati komičarski show “Saturday Night Live” obrađivao upravo temu filma o “Spidermanu” jeste činjenica da je ovo najveći kino hit tokom pandemije virusa korona sa dosadašnjom zaradom većom od 1,5 milijardi dolara.

Vezane vijesti

“Ples pingvina”: Kako se zagrijati na ledenoj hladnoći Arktika

Čuveni britanski voditelj i historičar Sir David Attenborough otkrio je tajnu kako se zagrijati na ledenoj hladnoći Arktika,…

Snimak šokiranog Schwarzeneggera sa turnira u šamaranju – hit na društvenim mrežama

Arnold Schwarzenegger je nesumnjivo jedna od najvećih legendi filma, sporta i šoubiznisa, a u svojoj dugoj i slavnoj…

Novi “Thor” će biti najkraći Marvelov film u posljednjih pet godina

“Marvel Studios” je u kinima predstavio film “Thor: Love and Thunder”, koji bi trebalo da bude objavljen širom…
Total
1
Share