Radnja filma “Omicron” iz 1963. godine uplašila korisnike društvenih mreža

Film “Omicron” iz 1963. godine @IMDb

Pojedini korisnici društvenih mreža saznali su za postojanje filma “Omicron” iz 1963. godine, te su čak i u tom filmu pronašli sličnosti s aktuelnom pandemijom virusa korona i njenim novim “Omikron” sojem.

Radnja filma je previše zastrašujuća za neke ljude koji su pogledali ovaj film”, prenosi britanski “Independent”.

Film je u Italiji 1963. godine snimio režiser Ugo Gregoretti, a s aktuelnom pandemijom virusa korona baš i nema nikakve veze, osim naslova.

Radnja Gregorettijevog filma zasnovana je na priči o vanzemaljcu koji je preuzeo ljudsko tijelo kako bi dobio više informacija o planeti Zemlji, što bi vanzemaljcima olakšalo preuzimanje planete.

Zavjera vanzemaljaca

Uprkos tome, korisnici društvenih mreža koji su saznali za postojanje filma “Omicron” bili su uplašeni zapletom, smatrajući ga proročanskim.

Neki u komentarima čak navode da je soj “Omikron” djelo vanzemaljaca koji pokušavaju zauzeti Zemlju, dok su drugi “sigurni” – uskoro će humanoidni vanzemaljci stići na našu planetu.

“Svi idemo u pakao“, zaključio je jedan od korisnika društvenih mreža u svom komentaru.

Vezane vijesti

Jim Carrey objavio da se povlači iz glume?

Poznati holivudski glumac Jim Carrey objavio je da se namjerava povući iz glumačkog života. “Odlazim u penziju. Govorim…

Skandal: U kvizu “Milioner” postavljeno pitanje bez tačnog odgovora!

U posljednjoj epizodi popularnog kviza “Milioner” postavljeno je pitanje o fudbalu, odnosno legendi italijanskog fudbala Paolu Rossiju, koji…

Steven Seagal gradi centar za borilačke vještine u blizini Moskve

Američki glumac sa ruskim državljanstvom, Steven Seagal, izgradiće centar za borilačke vještine na mjestu nekadašnje dječije bolnice u…
Total
1
Share