90-godišnjak rasplakao sve na TikToku pjesmom Elvisa Presleya

Vjenčanje @unsplash.com

Bijela haljina, svadbena torta, cvijeće… Za većinu nas vjenčanja su vjerovatno događaji koji ostavljaju emotivna sjećanja dugo nakon što se završe.

Za Sabrinu Beckmann, fotografkinju vjenčanja, ona su svakodnevnica, s tom razlikom da će dugo pamtiti upravo ovo posljednje.

“Neopisivo je lijepo”

Dok se njegova unuka približavala oltaru kako bi sklopila brak sa svojim izabranikom, 90-godišnji djed u invalidskim je kolicima pjevao pjesmu Elvisa Presleya “Can’t Help Falling in Love“. Svojim žarom, starac ne samo da je očarao svatove, već i milione na TikToku. “Nakon jedva dvije sekunde plačem. Neopisivo je lijepo“, komentarisao je jedan korisnik.

@sabrinabuie this one was a real tear jerker 😭🥺🥲 #weddingday #weddingcontentcreator #weddingplanning #weddingtiktok #2024bride #weddingadvice #2024wedding ♬ original sound – Sabrina Buie | Content Creator

Video: TikTok

Viralni hit

I dok jedni navode da su se naježili dok su ga slušali, drugi hvale njegovo pjevačko umijeće. “Elvis Presley se vratio. To mora biti on”, napisao je jedan od korisnika u komentaru.

Video je na TikToku tek nekoliko dana, ali je već viralni hit. Od kada je postavljen, snimak je oduševio preko 40 miliona ljudi.

Vezane vijesti

Majku je nervirala beba koja plače, sipala joj je alkohol u flašicu

Jedna majka optužena je da je napunila flašicu svoje dvomjesečne bebe alkoholom nakon što su policajci tokom intervencije…

Tinejdžer ukrao bankomat iz tržnog centra – svima ispred nosa!

Jedan je 19-godišnji muškarac ukrao bankomat za kriptovalute iz tržnog centra u rumunskom Temišvaru, a lopov je iznio…

Još jedan NLO “uhvaćen” u centru Bermudskog trougla

Ufolog Scott Waring proučavao je jedno od najmisterioznijih mjesta na planeti – Bermudski trougao. Njegov jedini “alat” je…
Total
0
Share