Bračni par u karantinu zvao policiju jer im je nestalo hrane

Kupovina namirnica @unsplash.com

Jedan se bračni par našao u problemima kada su na Badnje veče ostali bez zaliha hrane.

Par iz njemačke savezne pokrajine Baden-Württemberg pozvao je policiju na Badnje veče jer su im zalihe hrane bile pri kraju, navodi se u jučerašnjem saopštenju policijske uprave u Freiburgu.

Četrdesetogodišnjaku i njegovoj supruzi, iz okruga Lörrach, nije bilo dozvoljeno da izađu iz kuće zbog strogih pravila u vezi s karantinom u kojem su bili zbog zaraze virusom korona. Kada od svojih prijatelja nisu nikoga uspjeli pronaći, koji bi umjesto njih otišli u kupovinu pred predstojeće praznike, našli su se u očaju, te su na kraju pozvali “hitni broj” policije.

Policajci su se ubrzo pojavili pred njihovom kućom, te su umjesto njih otišli u prazničnu kupovinu, na Badnje veče. Nakon što su im kupili sve potrebne namirnice, predali su ih bračnom paru uz standardne zaštitne “pandemijske” mjere.

Vezane vijesti

Australac dobio 8.000 godina zabrane putovanja u inostranstvo

Jedan je Australac, sa trenutnom adresom boravka u Izraelu, objavio nedavno da “podliježe zabrani putovanja na 8.000 godina”…

Putin “objašnjava” Angeli Merkel gdje se nalazi WC

Tokom održavanja samita G20 u njemačkom gradu Hamburgu, u julu 2017. godine, zabilježen je zanimljiv razgovor između tadašnje…

Zašto muškarci ne vide razliku između ženske ljubaznosti i flerta?

Mnoge dame mogu potvrditi činjenicu da muškarci imaju dosadnu naviku da ljubaznost – osmjeh, duži smijeh, pa čak…
Total
1
Share