“Imam granatu u zadnjici… slučajno sam se okliznuo”

Protivtenkovska municija @Wikipedia

Čudna nesreća dogodila se jednom muškarcu, koji je “ušetao” u hitnu pomoć sa nesnosnim bolovima, navodeći bolničkom osoblju da “ima granatu od 17 centimetara u svojoj zadnjici”.

Naime, Britanac se pojavio u bolnici sa protivtenkovskom granatom u rektumu (zadnjica). Opravdavao se činjenicom da se “okliznuo” kod kuće i pao na granatu dugačku 17 i široku šest centimetara.

Incident se dogodio početkom decembra u jugozapadnom engleskom gradu Gloucesteru. Kako prenose britanski mediji, doktori su neimenovanom pacijenu izvadili iz zadnjice projektil iz Drugog svjetskog rata.

“Dodatna” sramota

Ali ni tu nije bio kraj njegovim mukama, jer kako bi se isključio rizik od eksplozije, prije operacije u pomoć je bio pozvan i odred za deaktiviranje eksplozivnih naprava.

“Kao i kod svakog incidenta sa municijom, poštovani su sigurnosni protokoli kako bi se osiguralo da nema rizika za pacijente, osoblje ili posjetioce u bilo kom trenutku“, kazao je glasnogovornik bolnice.

Vezane vijesti

Multimilioner: Već četvrti put osvojio je džekpot

Prema novinskim izvještajima, Amerikanac Mike Luciano osvojio je dobitak na lutriji već četvrti put, ovaj put milion američkih…

Žedna vjeverica zatražila od ljudi da se napije vode iz boce

Dirljiv video čovjeka koji pomaže žednoj vjeverici da pije vodu iz boce veoma brzo postao je viralan na…

Žene se zaljubile u bjegunca čiju je fotografiju objavila policija

Nakon što su policajci objavili fotografiju muškarca na internetu, a za kojim intezivno tragaju već duži vremenski period,…
Total
22
Share