“Imam granatu u zadnjici… slučajno sam se okliznuo”

Protivtenkovska municija @Wikipedia

Čudna nesreća dogodila se jednom muškarcu, koji je “ušetao” u hitnu pomoć sa nesnosnim bolovima, navodeći bolničkom osoblju da “ima granatu od 17 centimetara u svojoj zadnjici”.

Naime, Britanac se pojavio u bolnici sa protivtenkovskom granatom u rektumu (zadnjica). Opravdavao se činjenicom da se “okliznuo” kod kuće i pao na granatu dugačku 17 i široku šest centimetara.

Incident se dogodio početkom decembra u jugozapadnom engleskom gradu Gloucesteru. Kako prenose britanski mediji, doktori su neimenovanom pacijenu izvadili iz zadnjice projektil iz Drugog svjetskog rata.

“Dodatna” sramota

Ali ni tu nije bio kraj njegovim mukama, jer kako bi se isključio rizik od eksplozije, prije operacije u pomoć je bio pozvan i odred za deaktiviranje eksplozivnih naprava.

“Kao i kod svakog incidenta sa municijom, poštovani su sigurnosni protokoli kako bi se osiguralo da nema rizika za pacijente, osoblje ili posjetioce u bilo kom trenutku“, kazao je glasnogovornik bolnice.

Vezane vijesti

Prevaranti ukrali 770 miliona dolara “lakovjernima” sa društvenih mreža

Prevaranti su oduvijek pokušavali da se obogate dobrom vjerom svojih bližnjih. Stoga je za njih bio logičan korak…

Zarađuje tako što se “udvara” ženama drugih ljudi

Jedan Amerikanac sjetio se genijalnog načina kako da zarađuje novac provjeravajući vjernost drugih žena, navodeći kako ima toliko…

Gašenjem Facebooka, koeficijent inteligencije u Evropi bi porastao za 50 bodova

Vijest o mogućem “gašenju” aplikacija “Facebook” i “Instagram” u Evropi, koje matična kompanija “Meta” najavljuje ovih dana, uopšte…
Total
22
Share