Iz stomaka psa izvađeno osam komada ženskog donjeg veša

Pas koji sjedi @unsplash.com

Jedna je zabrinuta vlasnica odmah odvela svog kućnog ljubimca kod veterinara kada je shvatila da njen pas, “bul terijer”, ima zatvor, odnosno da nikako nije mogao vršiti “veliku nuždu”.

“Tipičan primjer bul terijera. Bilo je zaista smiješno“, sadržaj je objave jedne veterinarske ordinacije iz američke savezne države Delaware na Facebooku.

Čudna sklonost

Na kraju je najmanje smiješno bilo vlasnici psa, kada su joj u veterinarskoj ordinaciji pokazali šta su sve uklonili iz želuca i crijeva njenog psa. Naime, pokazali su joj osam poluprobavljenih komada ženskog donjeg veša – gaćice i “tange“.

Vlasnica psa je, prema navodima veterinara, vidno posramljena i s ogromnim crvenilom na licu, brzo platila račun. Međutim, veterinari su cjelokupnu situaciju prihvatili sa humorom, te su joj dali savjete kako “zaustaviti” čudnu sklonost njenog kućnog ljubimca.

Foto: Facebook

Vezane vijesti

Finska šalje “traktorske trupe” u pravcu Rusije

U Finskoj su nepoznati aktivisti snimili odgovor na nedavni snimak napravljen u Rusiji o navodnom kretanju vojne opreme…

Muškarac upoznao Mia Khalifu pred suprugom i tokom medenog mjeseca

Jedan je muškarac prepoznao po*no glumicu Miju Khalifu tokom svog medenog mjeseca u Parizu, pri tome naljutivši vlastitu…

Želi da bude baka, tužila sina što nema djecu

U Indiji mnogi bračni parovi još uvijek žive sa muževim roditeljima, te mnoge porodice očekuju da će parovi…
Total
21
Share