Iz stomaka psa izvađeno osam komada ženskog donjeg veša

Pas koji sjedi @unsplash.com

Jedna je zabrinuta vlasnica odmah odvela svog kućnog ljubimca kod veterinara kada je shvatila da njen pas, “bul terijer”, ima zatvor, odnosno da nikako nije mogao vršiti “veliku nuždu”.

“Tipičan primjer bul terijera. Bilo je zaista smiješno“, sadržaj je objave jedne veterinarske ordinacije iz američke savezne države Delaware na Facebooku.

Čudna sklonost

Na kraju je najmanje smiješno bilo vlasnici psa, kada su joj u veterinarskoj ordinaciji pokazali šta su sve uklonili iz želuca i crijeva njenog psa. Naime, pokazali su joj osam poluprobavljenih komada ženskog donjeg veša – gaćice i “tange“.

Vlasnica psa je, prema navodima veterinara, vidno posramljena i s ogromnim crvenilom na licu, brzo platila račun. Međutim, veterinari su cjelokupnu situaciju prihvatili sa humorom, te su joj dali savjete kako “zaustaviti” čudnu sklonost njenog kućnog ljubimca.

Foto: Facebook

Vezane vijesti

Izrael: Kineska ambasada stavila mikrofone u ministarske poklone

Shin Bet, izraelska služba unutrašnje sigurnosti, istražuje sumnje da je Kina ubacila prislušni uređaj u termos boce koje…

Poljoprivrednici sve više gnoje svoja polja talogom od kafe

Zbog pandemije i rata koji je uslijedio u Ukrajini, cijene đubriva u svijetu su nekoliko puta porasle, a…

“Šta je to dovraga?” Ribar se iznenadio kada je ulovio čudnu ribu

Jedan je kanadski ribar bio prilično iznenađen kada je iz vode izvukao čudno stvorenje fantastičnog izgleda. Garry Goodyear…
Total
21
Share