Izbacila djecu iz auta jer su joj “smetala” u vođenju ljubavi

Djeca “izbčena” iz automobila zbog ljubavnika @Twitter

Društvenim mrežama kruži video koji izaziva potpunu nevjericu kod gledalaca, a na njemu se vide devojčica i njen mlađi brat kako stoje pored automobila.

Naime, dok petogodišnjakinja gleda u unutrašnjost automobila kroz bočni prozor, gdje se njena majka očigledno zabavlja sa ljubavnikom na zadnjem sjedištu, u isto vrijeme dječak, koji na sreću nije dovoljno visok i ne može ništa vidjeti, očajnički pokušava otvoriti zaključana vrata.

Uplakana djeca

Vriska djece učinila je prolaznike svjesnim mučnih događaja, a jedan od očevidaca je sve snimio mobilnim telefonom, te je pozvao policiju.

U opisu videa na Twitteru se navodi da se sve dogodilo prošle sedmice u argentinskom gradu La Plata, jugoistočno od Buenos Airesa, a o svemu se izvještavali i pojedini lokalni mediji.

“Nepristojno ponašanje”

Nakon što je vrlo brzo na “poprište bludnog čina” pristigla policija, uhapsila je zaljubljeni par. Osim zanemarivanja roditeljske dužnosti, majka bi mogla biti optužena i za “nepristojno ponašanje pred djecom“, baš kao i njen ljubavnik.

U međuvremenu su djeca oduzeta od majke i odvedena u ustanovu za nezbrinutu djecu, kako bi se zaštitio njihov “fizički i psihički integritet“.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Otkriveno kome pripada 40 kostura bez glava

Oko 40 obezglavljenih skeleta, koje je otkrila grupa arheologa na jugu Engleske, navodno bi trebalo pripadati “zločincima” iz…

Kako očistiti sudoper da bi zasjao u minuti

Ako uđete u kuhinju i osjetite neugodan miris, možda ćete prvo morati provjeriti sudoper. Odvodi kuhinjskog sudopera poznati…

Dva muškarca postali najbolji prijatelji nakon što su saznali da su oženjeni istom ženom

Dvojica muškarca postala su najbolji prijatelji nakon što su saznali da su oženjeni istom ženom. Kako prenosi “The…
Total
9
Share