Izbacila djecu iz auta jer su joj “smetala” u vođenju ljubavi

Djeca “izbčena” iz automobila zbog ljubavnika @Twitter

Društvenim mrežama kruži video koji izaziva potpunu nevjericu kod gledalaca, a na njemu se vide devojčica i njen mlađi brat kako stoje pored automobila.

Naime, dok petogodišnjakinja gleda u unutrašnjost automobila kroz bočni prozor, gdje se njena majka očigledno zabavlja sa ljubavnikom na zadnjem sjedištu, u isto vrijeme dječak, koji na sreću nije dovoljno visok i ne može ništa vidjeti, očajnički pokušava otvoriti zaključana vrata.

Uplakana djeca

Vriska djece učinila je prolaznike svjesnim mučnih događaja, a jedan od očevidaca je sve snimio mobilnim telefonom, te je pozvao policiju.

U opisu videa na Twitteru se navodi da se sve dogodilo prošle sedmice u argentinskom gradu La Plata, jugoistočno od Buenos Airesa, a o svemu se izvještavali i pojedini lokalni mediji.

“Nepristojno ponašanje”

Nakon što je vrlo brzo na “poprište bludnog čina” pristigla policija, uhapsila je zaljubljeni par. Osim zanemarivanja roditeljske dužnosti, majka bi mogla biti optužena i za “nepristojno ponašanje pred djecom“, baš kao i njen ljubavnik.

U međuvremenu su djeca oduzeta od majke i odvedena u ustanovu za nezbrinutu djecu, kako bi se zaštitio njihov “fizički i psihički integritet“.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Rus gol trčao po pisti aerodroma Domodedovo

Putnik na letu Moskva – Kazanj, koji se prije polijetanja sa aerodroma Domodedovo potukao u avionu i poluobučen…

Kako Rusi toče gorivo na ukrajinskoj benzinskoj pumpi?

Mnoštvo sličnih video snimaka objavljeno je nakon invazije Rusije na Ukrajinu, a u kojima su prikazani ruski vojnici…

Pijani Irac upao u zgradu rumunskog parlamenta, mislio da je njegov hotel

Irski turista izazvao je probleme službama sigurnosti Rumunije kada je uhapšen zbog upada u parlament u Bukureštu, nakon…
Total
9
Share