Izbacila djecu iz auta jer su joj “smetala” u vođenju ljubavi

Djeca “izbčena” iz automobila zbog ljubavnika @Twitter

Društvenim mrežama kruži video koji izaziva potpunu nevjericu kod gledalaca, a na njemu se vide devojčica i njen mlađi brat kako stoje pored automobila.

Naime, dok petogodišnjakinja gleda u unutrašnjost automobila kroz bočni prozor, gdje se njena majka očigledno zabavlja sa ljubavnikom na zadnjem sjedištu, u isto vrijeme dječak, koji na sreću nije dovoljno visok i ne može ništa vidjeti, očajnički pokušava otvoriti zaključana vrata.

Uplakana djeca

Vriska djece učinila je prolaznike svjesnim mučnih događaja, a jedan od očevidaca je sve snimio mobilnim telefonom, te je pozvao policiju.

U opisu videa na Twitteru se navodi da se sve dogodilo prošle sedmice u argentinskom gradu La Plata, jugoistočno od Buenos Airesa, a o svemu se izvještavali i pojedini lokalni mediji.

“Nepristojno ponašanje”

Nakon što je vrlo brzo na “poprište bludnog čina” pristigla policija, uhapsila je zaljubljeni par. Osim zanemarivanja roditeljske dužnosti, majka bi mogla biti optužena i za “nepristojno ponašanje pred djecom“, baš kao i njen ljubavnik.

U međuvremenu su djeca oduzeta od majke i odvedena u ustanovu za nezbrinutu djecu, kako bi se zaštitio njihov “fizički i psihički integritet“.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Najveća slatkovodna riba na svijetu ulovljena u Kambodži

U rijeci Mekong u Kambodži, ribari su otkrili džinovsku ražu, prenosi “New York Times”. Riba pripada vrsti “Urogymnus…

Preživio napad ajkule, pravio se mrtav!

Amerikanac Frank Logan do danas nije zaboravio jedno od svojih prvih ronilačkih putovanja – 1968. godine imao je…

Sumnjiva kokoška “napala” Pentagon

Kada je u pitanju nacionalna sigurnost, Amerikanci – posebno nakon 11. septembra – više se uopšte ne šale.…
Total
9
Share