Izbacila djecu iz auta jer su joj “smetala” u vođenju ljubavi

Djeca “izbčena” iz automobila zbog ljubavnika @Twitter

Društvenim mrežama kruži video koji izaziva potpunu nevjericu kod gledalaca, a na njemu se vide devojčica i njen mlađi brat kako stoje pored automobila.

Naime, dok petogodišnjakinja gleda u unutrašnjost automobila kroz bočni prozor, gdje se njena majka očigledno zabavlja sa ljubavnikom na zadnjem sjedištu, u isto vrijeme dječak, koji na sreću nije dovoljno visok i ne može ništa vidjeti, očajnički pokušava otvoriti zaključana vrata.

Uplakana djeca

Vriska djece učinila je prolaznike svjesnim mučnih događaja, a jedan od očevidaca je sve snimio mobilnim telefonom, te je pozvao policiju.

U opisu videa na Twitteru se navodi da se sve dogodilo prošle sedmice u argentinskom gradu La Plata, jugoistočno od Buenos Airesa, a o svemu se izvještavali i pojedini lokalni mediji.

“Nepristojno ponašanje”

Nakon što je vrlo brzo na “poprište bludnog čina” pristigla policija, uhapsila je zaljubljeni par. Osim zanemarivanja roditeljske dužnosti, majka bi mogla biti optužena i za “nepristojno ponašanje pred djecom“, baš kao i njen ljubavnik.

U međuvremenu su djeca oduzeta od majke i odvedena u ustanovu za nezbrinutu djecu, kako bi se zaštitio njihov “fizički i psihički integritet“.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Turista je morao platiti naknadu za rezanje sendviča na dva dijela

Odmor na svjetski poznatom jezeru Como je vjerovatno sve što turisti žele u italijanskom mjestu Gera Lario. Umjesto…

Poslanik spava u šatoru kada dolazi na zasjedanje parlamenta

Parlamentarac Johannes Fechner ima 50 godina, po zanimanju je pravnik i živi u Emmendingenu, u saveznoj pokrajini Baden-Württemberg.…

Njemački roditelji moraju izdržavati svoju djecu i nakon 18. godine?

Kada djeca postanu punoljetna, zar roditelji više nisu u obavezi da ih izdržavaju? Ne u Njemačkoj. Od sada…
Total
0
Share