Ko je Stormy Daniels zbog koje je Donald Trump optužen

Stormy Daniels @YouTube

Stephanie Clifford, pravog imena Stormy Daniels, prvi put je upoznala Donalda Trumpa 2006. godine na golf turniru na jezeru Tahoe, na granici saveznih država Kalifornija i Nevada.

Prema njenim pričama, Trump je pozvao na večeru u stan koji je iznajmio i primio ju je u pidžami. Prema riječima bivše starlete, njih dvoje su imali ljubavni odnos, za koji Daniels kaže da je bio “najneimpresivniji se*sualni osnos koji sam ikada imala”.

Večera u pidžami

Samoproglašena “mala djevojčica iz Baton Rougea koja samo pokušava preživjeti”, Stormy je upoznala Trumpa na golf turniru slavnih na jezeru Tahoeu u Kaliforniji, gdje je bila angažovana kao hostesa. Tvrdila je da ju je Trump pozvao na večeru, gdje ju je sačekao u pidžami. Imali su se*s u njegovoj hotelskoj sobi, uprkos činjenici da je bio oženjen Melaniom Trump.

Danielsova je “za šutnju” za svoju aferu sa Trumpom dobila 130.000 dolara, pri čemu je uplata stigla sa računa firme koja je radila Trumpovu kampanju za predsjednika SAD, a ček je potpisao tadašnji Trumpov advokat Michael Cohen.

Optužnica protiv Trumpa

Daniels je nedavno imala sastanak sa tužiocima na Menhetnu kada je odgovarala na pitanja o isplati bivšeg predsjednika. Njen advokat Clark Brewster kazao je nedavno da je njegova klijentica primila nekoliko prijetećih poruka poslanih privatno na njene profile na društvenim mrežama.

Trump, koji je negirao da je imao se*s sa Daniels, optužuje je za “iznudu”, rekavši da su njene tvrdnje “prevara“.

U međuvremenu je Donald Trump postao prvi bivši američki predsjednik protiv koga je podignuta optužnica za krivično djelo, upravo u slučaju gdje se tereti za plaćanje šutnje Stormy Daniels o njihovoj se*sualnoj aferi.

Vezane vijesti

Majami: “Otkupljuju” ilegalno oružje od građana i šalju ga u Ukrajinu

Vlasti američkog grada Majamija, na Floridi, smislile su neobičan način kako da ohrabre stanovnike da odustanu od posjedovanja…

Potonuo mu brod, preživio 11 dana u frižideru u Atlantskom okeanu

Jedan je ribar imao čudesno spašavanje nakon što je preživio 11 dana u frižideru u koji se popeo…

Indijac utovarao prtljagu u avion i zaspao, probudio se u Abu Dhabiju

Radnik na utovaru prtljage zaspao je u teretnom dijelu aviona u Indiji nakon što je završio svoj posao.…
Total
0
Share