Koju osobinu treba imati žena kako bi svi muškarci poludjeli za njom

Zaljubljenost @freepik.com

Od ove osobine zavise mnogi ljudski faktori, kao što su uspjeh u karijeri, sretan brak i kvalitet života kao takav, navode psiholozi, ocjenjujući samopouzdanje kao osnovu ljudskog postojanja.

Potvrdu u ovoj izjavi nalazimo svuda oko nas. Sve što treba da uradimo jeste da pogledamo oko sebe.

Kada je osoba samouvjerena i cijeni sebe, ona zrači odgovarajućom energijom koju osjećaju drugi i direktno utiče na njihovu percepciju. Nesvjesno, ljudi se počinju odnositi prema njoj sa poštovanjem.

Ljubav i samopouzdanje

Isto kažemo i za neke ljude koji poštuju svoj izgled. I ovdje ne mislimo na vanjsku ljepotu, odnosno na specifično zračenje o kojem govorimo.

Slični zaključci važe i za ljubavne veze. Ako muškarac mora da bira između dvije žene, podjednako privlačne, ali jedne sa visokim, a druge sa niskim samopoštovanjem, pogodite koja će ga više privući! Žena koja “zna cijenu” je zanimljiva i poželjna. A ona osoba koja zrači neizvjesnošću, za čovjeka nije predmet “lova“, odnosno ne pokazuje veliko interesovanje za nju.

Komentariši
Vezane vijesti

Napuštenu bebu u šumi grijala pseća štenad

Kada pročitate jedan ovakav naslov, isti neodoljivo podsjeća na poznatu klasičnu knjigu i film “Knjiga o džungli”. Naime,…

Kockarski ovisnik: Oteo četvorogodišnju unuku i tražio otkupninu od svoje kćerke

Jedan je 65-godišnji penzioner šokirao cijelu državu nakon što je navodno kidnapovao vlastitu unuku i tražio više od…

Komšije žele preimenovati Rusiju u Moskoviju

Članovi Radne grupe za budućnost pravnog sistema litvanskog Parlamenta počeli su raspravu o mogućem preimenovanju Rusije u Moskoviju…
Total
0
Share