Koju osobinu treba imati žena kako bi svi muškarci poludjeli za njom

Zaljubljenost @freepik.com

Od ove osobine zavise mnogi ljudski faktori, kao što su uspjeh u karijeri, sretan brak i kvalitet života kao takav, navode psiholozi, ocjenjujući samopouzdanje kao osnovu ljudskog postojanja.

Potvrdu u ovoj izjavi nalazimo svuda oko nas. Sve što treba da uradimo jeste da pogledamo oko sebe.

Kada je osoba samouvjerena i cijeni sebe, ona zrači odgovarajućom energijom koju osjećaju drugi i direktno utiče na njihovu percepciju. Nesvjesno, ljudi se počinju odnositi prema njoj sa poštovanjem.

Ljubav i samopouzdanje

Isto kažemo i za neke ljude koji poštuju svoj izgled. I ovdje ne mislimo na vanjsku ljepotu, odnosno na specifično zračenje o kojem govorimo.

Slični zaključci važe i za ljubavne veze. Ako muškarac mora da bira između dvije žene, podjednako privlačne, ali jedne sa visokim, a druge sa niskim samopoštovanjem, pogodite koja će ga više privući! Žena koja “zna cijenu” je zanimljiva i poželjna. A ona osoba koja zrači neizvjesnošću, za čovjeka nije predmet “lova“, odnosno ne pokazuje veliko interesovanje za nju.

Vezane vijesti

Otac isključio internet cijelom gradu da bi njegova djeca radila domaći

Jednom “brižnom ocu” prijeti zatvorska kazna zbog gašenja interneta u cijelom gradu, a sve zbog toga jer su…

Šta pokloniti ženama za Dan zaljubljenih, a šta muškarcima?

Šta pokloniti partneru na Dan zaljubljenih, često zna biti jako težak izbor koji oduzme dosta vremena, većinom na…

Moskva: Pijani Rus pokušao ukrasti Lenjinovo balzamirano tijelo

Muškarac iz Moskve, u alkoholisanom stanju, pokušao je da ukrade balzamirano tijelo osnivača Sovjetskog Saveza Vladimira Iljiča Lenjina,…
Total
1
Share