Koza ukrala vladina dokumenta iz kancelarije i pojela ih

Koza @pixabay.com

Nevjerovatna priča stiže s dalekog istoka, u kojoj se navodi da je jedna koza uspjela iskoristiti nepažnju državnih službenika kako bi “ukrala” i pojela službene dokumente.

Lokalni zvaničnici u gradu Kampur u Indiji morali su da organizuju potjeru za životinjom, kako bi spasili od uništenja bar neke od dokumenata, a sve je ostalo zabilježeno i na video snimku.

Kancelarijski radnici, vjerovatno umorni od zagušljivosti, izašli su na zrak, što je koza očito iskoristila. Uletjevši u praznu zgradu, životinja je zgrabila prve papire na koje je naišla i pobjegla.

“Fali vam jedan papir”

Radnici koji su svjedočili incidentu krenuli su u potjeru za kozom. Međutim, kada je uhvaćena, neki dokumenti su već bili toliko oštećeni da nisu mogli biti vraćeni nazad. Na svu sreću, kasnije se ispostavilo da je koza ukrala papire koji više nemaju upotrebnu vrijednost.

Nakon incidenta, zaposlenima je, prema navodima lokalnih medija, zabranjeno da ubuduće napuštaju kancelariju tokom radnog vremena.

Video: YouTube

Vezane vijesti

“Google Street View” zaslužan za hapšenje italijanskog mafijaša

Nakon skoro 20 godina bjekstva, uhapšen je poznati italijanski mafijaš Gioacchino Gammino, kojeg je policija pronašla koristeći internet…

Muškarac je oženio 14 žena i pobjegao sa njihovim novcem

Na njegovoj “meti” su bile isključivo obrazovane i bogate žene koje bi opljačkao ubrzo nakon što bi ih…

Misteriozna tečnost prekrila Baltičko more nakon NATO i ruskih vježbi

Paralelno sa manevrima NATO-a, ruska mornarica je u Baltičkom moru izvela vježbu sa nekoliko desetina ratnih brodova. Prema…
Total
1
Share