Koza ukrala vladina dokumenta iz kancelarije i pojela ih

Koza @pixabay.com

Nevjerovatna priča stiže s dalekog istoka, u kojoj se navodi da je jedna koza uspjela iskoristiti nepažnju državnih službenika kako bi “ukrala” i pojela službene dokumente.

Lokalni zvaničnici u gradu Kampur u Indiji morali su da organizuju potjeru za životinjom, kako bi spasili od uništenja bar neke od dokumenata, a sve je ostalo zabilježeno i na video snimku.

Kancelarijski radnici, vjerovatno umorni od zagušljivosti, izašli su na zrak, što je koza očito iskoristila. Uletjevši u praznu zgradu, životinja je zgrabila prve papire na koje je naišla i pobjegla.

“Fali vam jedan papir”

Radnici koji su svjedočili incidentu krenuli su u potjeru za kozom. Međutim, kada je uhvaćena, neki dokumenti su već bili toliko oštećeni da nisu mogli biti vraćeni nazad. Na svu sreću, kasnije se ispostavilo da je koza ukrala papire koji više nemaju upotrebnu vrijednost.

Nakon incidenta, zaposlenima je, prema navodima lokalnih medija, zabranjeno da ubuduće napuštaju kancelariju tokom radnog vremena.

Video: YouTube

Vezane vijesti

Bračni par u karantinu zvao policiju jer im je nestalo hrane

Jedan se bračni par našao u problemima kada su na Badnje veče ostali bez zaliha hrane. Par iz…

Djeca iz Australije prvi put u životu vidjela snijeg

Talas hladnoće zahvatio je australijsku saveznu državu Novi Južni Vels na kraju zimske sezone u toj zemlji. Stanovnici…

Brazil: Kafići zabranjuju ulaz gostima “s pogrešnim” političkim uvjerenjima

Nevakcinisanim pristalicama brazilskog predsjednika Jaira Bolsonara zabranjen je ulazak u neke barove i kafiće u Brazilu. Jana Santos,…
Total
1
Share