Majku je nervirala beba koja plače, sipala joj je alkohol u flašicu

Hranjenje bebe @unsplash.com

Jedna majka optužena je da je napunila flašicu svoje dvomjesečne bebe alkoholom nakon što su policajci tokom intervencije bebu doslovno pronašli pijanu tokom vikenda u blizini Rialta, u Kaliforniji (SAD).

Kako prenosi “Fox News“, 37-godišnja majka optužena je za ugrožavanje djeteta, saopštio je u ponedjeljak odjeljenje šerifa okruga San Bernardino.

Umjesto mlijeka – alkohol

Neimenovane osobe pozvale su policajce u subotu popodne u mjestu Rialto, oko 90 kilometara od Los Angelesa,. Kada su stigli, pronašli su pijanu bebu.

Vlasti su saopštile da se majka vozila kroz Rialto sa svojom bebom kada je iznenada stala da doji uplakano dijete. Ali umjesto mlijeka, majka joj je davala alkohol, te je beba bila vidno pijana. 37-godišnja žena je odmah uhapšena i trenutno se nalazi u pritvoru.

Vezane vijesti

Kako su zapravo izgledale egipatske piramide kada su izgrađene

Stare egipatske piramide stoje hiljadama godina i jedni su od najstarijih sačuvanih spomenika na svijetu. Ali kako su…

Kćerka Donalda Trampa u crvenom kupaćem kostimu Pamele Anderson

Najstarija kćerka bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa , 41-godišnja Ivanka, odmara se sa porodicom u Majamiju, prenosi “Page…

Zemljotres srušio kamen na poznatu plažu na ostrvu Zakintos

Na svjetski poznatoj plaži Navagio, koja se nalazi na grčkom ostrvu Zakintos, nakon današnjeg zemljotresa srušila se stijena,…
Total
0
Share