Medvjed uništio šeikov luksuzni Lamborghini, vlasnik “nije ni trepnuo”

Medvjed kućni ljubimac u UAE @Instagram

Upravo je ovo jedan od onih videa koji veoma brzo postaju viralni na internetu, jer ljudi jednostavno obožavaju gledati životinje u bilo kom obliku.

Šeik Humaid Abdalla Albuqaish iz Dubaija, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), posjeduje klimaŧizovani zoološki vrt u blizini svoje vile.

Među životinjama koje posjeduje nalaze se majmuni, lavovovi, zmije i medvjedi. Upravo je jedan od medvjeda i glavni protagonista videa objavljenog prije par dana na Instagramu, i koji je već ima skoro 3 miliona pregleda.

U videu vidimo životinju kako se približava luksuznom Lamborghini “Huracàn Performanteu”. Čim se medvjed uhvatio za vrata, ona su se polomila i pala na zemlju. Ono što je najzanimljivije jeste reakcija vlasnika koji se samo nasmijao, te mu je čak i ponudio korpu jabuka na sjedišŧu automobila za “nagradu“.

Ujedinjeni Arapski Emirati postali su popularni na društvenim mrežama upravo zahvaljujući ovakvoj vrsŧi sadržaja. Luksuzni automobili, životinje, vile iz snova… samo su neki od sadržaja koji se redovno prikazuju.

Video: Instagram

Vezane vijesti

Fitnes teren za penzionere napravljen preko puta groblja

Prostor u kojem bi penzioneri trebalo da vježbaju izgrađen je u blizini gradske vijećnice, u Făgăraşu, gradu u…

Ukrajinski hakeri “probili” krimsku televiziju i “pustili” im Zelenskog

Ukrajinski cyber aktivisti hakovali su krimsku televiziju. Umjesto uobičajene propagande o ratu u Ukrajini, Rusi su gledali obraćanje…

Naučile se zahvaliti: Vrane svakodnevno plaćaju hranu novčićima

Već smo se do sada na mnogo primjera naučili da su vrane izuzetno inteligentne ptice, a u najnovijem…
Total
5
Share