Medvjed uništio šeikov luksuzni Lamborghini, vlasnik “nije ni trepnuo”

Medvjed kućni ljubimac u UAE @Instagram

Upravo je ovo jedan od onih videa koji veoma brzo postaju viralni na internetu, jer ljudi jednostavno obožavaju gledati životinje u bilo kom obliku.

Šeik Humaid Abdalla Albuqaish iz Dubaija, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), posjeduje klimaŧizovani zoološki vrt u blizini svoje vile.

Među životinjama koje posjeduje nalaze se majmuni, lavovovi, zmije i medvjedi. Upravo je jedan od medvjeda i glavni protagonista videa objavljenog prije par dana na Instagramu, i koji je već ima skoro 3 miliona pregleda.

U videu vidimo životinju kako se približava luksuznom Lamborghini “Huracàn Performanteu”. Čim se medvjed uhvatio za vrata, ona su se polomila i pala na zemlju. Ono što je najzanimljivije jeste reakcija vlasnika koji se samo nasmijao, te mu je čak i ponudio korpu jabuka na sjedišŧu automobila za “nagradu“.

Ujedinjeni Arapski Emirati postali su popularni na društvenim mrežama upravo zahvaljujući ovakvoj vrsŧi sadržaja. Luksuzni automobili, životinje, vile iz snova… samo su neki od sadržaja koji se redovno prikazuju.

Video: Instagram

Vezane vijesti

Vozač električnog skutera kažnjen sa 80.000 eura zbog vožnje u pijanom stanju

Vožnja električnog skutera u pijanom stanju nije samo opasna, već može biti i mnogo skupa. Takvu jednu kaznu…

Pijani pilot uhapšen neposredno prije polijetanja putničkog aviona

Alkohol na poslu obično nije dobra ideja. Pilot kompanije “United Airline” ukrcao se na let iz Pariza za…

Sudija: “Pokazivanje srednjeg prsta je osnovno ljudsko pravo”

Pokazivanje srednjeg prsta je osnovno ljudsko pravo jer je to “dio slobode izražavanja”, iako nije “pristojno”, nedavno je…
Total
0
Share