Mrtve ptice padale s neba, tačno ispred bolnice

Mrtve ptice u Španiji @YouTube

Čudan događaj, koji podsjeća na kakav filmski triler, odigrao se nedavno u Španiji, kada je oko 200 ptica palo mrtvo s neba.

Sve se dogodilo u gradu Ferrol, kada su, prema navodima lokalnih medija, mrtve ptice jednostavno padale s neba, bez ikakve buke ili bilo čega, pri čemu je njihov najveći broj pao ispred bolnice.

“Možemo potvrditi navedeni događaj, ali ne možemo ništa više reći. Ptice smo sakupili na jedno mjesto i sada čekamo naučnike da saznaju šta se tačno dogodilo”, kazao je jedan od predstavnika lokalne zajednice.

Strujni udar?

Vrijedi napomenuti da se prije nekoliko mjeseci sličan incident dogodio u susjednoj Tarragoni, kada su mrtve ptice također padale s neba zbog trovanja izazvanog dimom u obližnjoj fabrici.

Pojedini mediji javljaju da za događaj u Ferrolu preovladava mišljenje da su ptice pretrpjele strujni udar, ali ta informacija još uvijek nije potvrđena.

Vezane vijesti

Žena je platila 8 eura za bocu od 1,5 litara Coca-Cole

Jedna se žena, zbog ogromnih vrućina koje su vladale, htjela rashladiti bocom Coca-Cole. Odlučila je svratiti u najbližu…

Vozač “Tesle” na “autopilotu” gledao film, zabio se u policijski automobil

Dvojica policajaca uspjela su u posljednjem trenutku izbjeći najgore, nakon što se prema policijskom izvještaju, vozač “Tesle”, koji…

Zašto konobar odnosi jelovnik sa stola čim uzme vašu narudžbu?

Vjerovatno ste i sami primjetili da prilikom narudžbe u restoranu konobar odmah uzima jelovnik i odnosi ga sa…
Total
0
Share