Najduži prvi “spoj na slijepo”: S nepoznatim muškarcem u karantinu

Zbog karantina “zaglavila” u stanu sa nepoznatim muškarcem @Twitter

Mlada djevojka je zapravo samo željela da otputuje u milionski grad na sedam dana da pronađe svog budućeg muža.

Ali kada je 9. januara u gradu Zengzhou, kineskoj metropoli od 12 miliona stanovnika, uvedeno trenutno zatvaranje zbog pandemije virusa korona, Kineskinja Wang je iznenada ostala zaglavljena u stanu muškarca kojeg je upravo upoznala.

Čudno i sramotno

Kako prenosi “The Paper“, porodica mlade žene dogovorila je nekoliko sastanaka za nju. “Starim, moja porodica mi je ugovorila deset spojeva na slijepo“, rekla je Wang u vlogu na kineskoj platformi društvenih medija “WeChat”. Njen peti sastanak upravo je bio počeo kada je karantin stupio na snagu.

Wang je tada počela objavljivati ​​video zapise najdužeg prvog sastanka u svom životu, koji su podijeljeni milion puta. Na njima prikazuje muškarca kako kuha za nju, obavlja razne poslove i radi na svom laptopu dok ona spava. “Dijeliti stan sa nekim koga jedva poznajete je čudno i sramotno“, napisala je.

Nepoznata “sudbina”

Ali uprkos svoj bliskosti, između njih dvoje (još) nije došlo “do iskre”. Iako se ona osjeća dobro, muškarac je “nijem kao drvena lutka.

“Radije bih imala pričljivijeg partnera. Osim toga, njegova hrana je ‘osrednja’. Sjajno je to što on uopšte kuha”, kazala je Wang na snimku, držeći palac prema gore.

Neki delovi provincije Henan u Kini su i dalje “zaključani”, te je još uvijek nejasno da li je mlada žena još uvijek u stanu muškarca koga je upoznala “na slijepo.

Vezane vijesti

Agresivni kenguri terorišu selo u Australiji

U malom priobalnom selu Maaroom u Australiji, 220 stanovnika više se ne usuđuje da napuste kuću nenaoružani, prenosi…

Ko god da je ovo napravio “svaka mu čast”

Dirigent je osoba koju većinom primjetimo kako upravlja orkestrom tokom izvođenja muzike. Upravo je dirigentova velika zasluga zbog…

Crkva otkazuje vjerske službe zbog visokih računa za struju

Katolička crkva u Holandiji bila je primorana da otkaže službe u nekim crkvama u zemlji zbog naglog povećanja…
Total
1
Share