Novi izvještaj: SAD imaju “tone” NLO snimaka, ali ih ne žele objaviti

Neobjašnjivi NLO fenomen iz ugla pilota Vojske SAD @Twitter

Nakon što su posljednjih godina nastavili objavljivati ​​dokumente o pojavljivanju NLO-a na nebu iznad Sjedinjenih Američkih Država (SAD), naučni portal “Livescience” tvrdi da postoje “tone” sličnih dokumenata, ali ih ne žele iznjeti u javnost jer bi to “narušilo nacionalnu sigurnost” i time dodatno uplašilo svjetsku javnost.

Gregory Cason, zaposlenik američke mornarice, tvrdi da bi takvi materijali, kada se jednom objave u javnosti, pokazali američkim neprijateljima ne samo tajne američke odbrane, već i njene slabosti.

“Ukupno postoje 144 prijavljena slučaja NLO-a od 2004. godine do sada, što nam pokazuje da ‘negdje’ postoji crvotočina kroz koju dolaze vanzemaljci, nešto kao u filmu ‘Ljudi u crnom‘”, dodao je Cason.

Još jedno “bacanje novca”

Mediji špekulišu da, kako bi umirili planetarnu javnost, Ministarstvo obrane SAD-a je objavilo saopštenje u kome navode da su “zatražili i dobili zeleno svjetlo za” dodatna sredstva za otvaranje nove kancelarije specijalizovane samo za takve neobične slučajeve”.

Međutim, iako obećana, takva kancelarija nikada nije otvorena, dok je obećani novac poreskih obveznika za tu namjenu očito “bačen u crnu rupu”, poručuju sa portala “Livescience“.

Vezane vijesti

Nestali pas se vratio kući nakon 12 godina

Priča o Zoe, psu koji je posljednjih dvanaest godina svog života provela daleko od kuće, ali je konačno…

Prije ulaska u avion svi su bili negativni, čak 125 ih je bilo zaraženo nakon slijetanja

Putnici na letu iz Italije iz prve ruke su otkrili koliko virus korona može zarazan. Naime, više od…

Kafić u Gruziji uveo “vize” za goste iz Rusije

Gruzijski bar “Dedaena Bar” uveo je “ulazne vize” za Ruse, koje se izdaju na osnovu rezultata ankete, prenosi…
Total
13
Share