Osveta za ubijeno mladunče: Majmuni ubili čak 250 pasa

Majmun nosi psa @YouTube

U jednom selu u Indiji izbio je rat između majmuna i pasa. Majmuni, koji su prije mjesec dana izvršili osvetnički napad na pse koji su im ubili mladunče, ubili su čak 250 pasa.

Užasan incident dogodio se u četvrti Beed u Maharaštri, oko 300 milja istočno od Mumbaija (Indija). Poznati po čestim tučama, majmuni i psi su ovoga puta postali učesnici krvavog sukoba.

Prema informacijama koje su prenijeli mještani sela, prije mjesec dana psi su u ovom regionu ubili bebu majmuna, pa su tenzije između pasa i majmuna vrlo brzo eskalirale.

Majmuni bacali pse sa zgrada

Odgovor majmuna nije izostao, pa su tačno mjesec dana nakon incidenta, majmuni izvršili krvavi napad na pse, te su one koje su uhvatili odvodili na vrh zgrada i počeli ih bacati.

Mještani sela, koji su doživjeli veliki strah nakon incidenta, odmah su pozvali nadležne. Policajci koji su stigli u to područje pokušali su intervenisati, ali nijedan majmun nije uhvaćen.

Nakon napada majmuna na pse, ubrzo je počeo njihov napad i djecu u selu od 5.000 stanovnika koji sada žele da vlasti preduzmu mjere predostrožnosti protiv majmuna koji su očito van kontrole.

Vezane vijesti

Zvukovi iz podzemlja noću bude selo, mještani u panici bježe iz kuća

Tajanstvena buka iz podzemlja uznemirila je stanovnike jednog turskog sela, a razlog za nesvakidašnji fenomen još nije utvrđen,…

Tokom renoviranja kafane pronašao novčić star 364 godine vrijedan 15.000 eura

Vlasnik paba u Engleskoj pronašao je novčić star 364 godine koji bi mu mogao donijeti 15.000 eura, jer…

Negiranje bosanskog jezika koje će ući u antologiju novinarstva

Nnegiranje bosanskog jezika i svega što ima veze sa odrednicom “bosanski” traje već decenijama u Bosni i Hercegovini…
Total
0
Share