Osveta za ubijeno mladunče: Majmuni ubili čak 250 pasa

Majmun nosi psa @YouTube

U jednom selu u Indiji izbio je rat između majmuna i pasa. Majmuni, koji su prije mjesec dana izvršili osvetnički napad na pse koji su im ubili mladunče, ubili su čak 250 pasa.

Užasan incident dogodio se u četvrti Beed u Maharaštri, oko 300 milja istočno od Mumbaija (Indija). Poznati po čestim tučama, majmuni i psi su ovoga puta postali učesnici krvavog sukoba.

Prema informacijama koje su prenijeli mještani sela, prije mjesec dana psi su u ovom regionu ubili bebu majmuna, pa su tenzije između pasa i majmuna vrlo brzo eskalirale.

Majmuni bacali pse sa zgrada

Odgovor majmuna nije izostao, pa su tačno mjesec dana nakon incidenta, majmuni izvršili krvavi napad na pse, te su one koje su uhvatili odvodili na vrh zgrada i počeli ih bacati.

Mještani sela, koji su doživjeli veliki strah nakon incidenta, odmah su pozvali nadležne. Policajci koji su stigli u to područje pokušali su intervenisati, ali nijedan majmun nije uhvaćen.

Nakon napada majmuna na pse, ubrzo je počeo njihov napad i djecu u selu od 5.000 stanovnika koji sada žele da vlasti preduzmu mjere predostrožnosti protiv majmuna koji su očito van kontrole.

Vezane vijesti

Supruga donirala porodični novac crkvi, Rus zapalio bogomolju

Krajem juna, jednog ranog jutra, izbio je požar u crkvi Svetog Vasilija Velikog u selu Pargolovo u oblasti…

Mađarskom “Nedimu Sladiću” država uručila otkaz zbog pogrešne vremenske prognoze

Netačna vremenska prognoza koštala je šeficu mađarske meteorološke državne službe i njenog zamjenika posla, te su im uručeni…

Nevjerovatnih 50,7 stepeni Celzijusa: Australija oborila toplotni rekord

Očitavanja termometara u Australiji stalno rastu do vrtoglavih visina. Zapadni dio ostrvskog kontinenta trenutno je pogođen ekstremnim toplotnim…
Total
16
Share