Osveta za ubijeno mladunče: Majmuni ubili čak 250 pasa

Majmun nosi psa @YouTube

U jednom selu u Indiji izbio je rat između majmuna i pasa. Majmuni, koji su prije mjesec dana izvršili osvetnički napad na pse koji su im ubili mladunče, ubili su čak 250 pasa.

Užasan incident dogodio se u četvrti Beed u Maharaštri, oko 300 milja istočno od Mumbaija (Indija). Poznati po čestim tučama, majmuni i psi su ovoga puta postali učesnici krvavog sukoba.

Prema informacijama koje su prenijeli mještani sela, prije mjesec dana psi su u ovom regionu ubili bebu majmuna, pa su tenzije između pasa i majmuna vrlo brzo eskalirale.

Majmuni bacali pse sa zgrada

Odgovor majmuna nije izostao, pa su tačno mjesec dana nakon incidenta, majmuni izvršili krvavi napad na pse, te su one koje su uhvatili odvodili na vrh zgrada i počeli ih bacati.

Mještani sela, koji su doživjeli veliki strah nakon incidenta, odmah su pozvali nadležne. Policajci koji su stigli u to područje pokušali su intervenisati, ali nijedan majmun nije uhvaćen.

Nakon napada majmuna na pse, ubrzo je počeo njihov napad i djecu u selu od 5.000 stanovnika koji sada žele da vlasti preduzmu mjere predostrožnosti protiv majmuna koji su očito van kontrole.

Vezane vijesti

Muškarac upoznao Mia Khalifu pred suprugom i tokom medenog mjeseca

Jedan je muškarac prepoznao po*no glumicu Miju Khalifu tokom svog medenog mjeseca u Parizu, pri tome naljutivši vlastitu…

Dječak se igrao žmurke i završio u stranoj zemlji

Fahim, dječak iz Bangladeša, igrao se 11. januara žmurke sa svojim prijateljima u lučkom gradu Čitagongu i odabrao…

“Putin će uskoro umrijeti, ali nemojte se unaprijed radovati”

Od početka rata u Ukrajini bilo je dosta informacija o zdravlju ruskog predsjednika Vladimira Putina. Vrlo često se…
Total
16
Share