Otac se igra u snijegu sa sinom u invalidskim kolicima

Igra oca i sina u snijegu @Twitter

Video na kojem se otac igra u snijegu sa svojim djetetom u invalidskim kolicima kruži internetom ovih dana, te je u međuvremenu postao i viralan.

Tokom snježnog nevremena koje je ovih dana zahvatilo jugoistok Evrope, brojna djeca izašla su da se zabave i grudvaju, iskoristivši aktuelni zimski raspust.

Igra na snijegu

Iako je bilo mnogo snimaka nevremena koje je zahvatilo Tursku, jedan se video posebno izdvojio i postao viralan, posebno na TikToku i Twitteru.

Na snimku se vidi otac kako pravi grudve snijega i igra se sa svojim djetetom, koje je vezano za invalidska kolica, uz opis videa “Ovaj čovjek je i moj otac“.

Osmijeh i nada

Poruka je jasna – nije bitno da li ste veliki ili mali, sjedite li u invalidskim kolicima ili ne. Svi se mogu igrati i zabaviti. Niko nijedno dijete na svijetu ne može lišiti osmijeha i nade.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Otkriveno porijeklo misterioznog svjetlećeg prstena na nebu iznad Pekinga

Korisnik popularnog internet foruma “Reddit”, pod nadimkom “TheAcademy”, objavio je fotografiju neobičnog sjajnog prstena na nebu iznad glavnog…

“Gospode pomiluj, na auto se smiluj”

Iako ovo nije prvi slučaj da sveštena lica osveštavaju automobile, ipak je zanimljivo svaki put vidjeti kako hrišćanski…

Pao crni snijeg u Ukrajini, građani pisali predsjedniku

Crni snijeg pao je na grad Ivano-Frankivsk na zapadu Ukrajine. Građani koji su bili uznemireni ovom vremenskom nepogodom,…
Total
1
Share