Patio od glavobolje 20 godina, doktori otkrili metak u glavi

Metak u lobanji @Twitter

Jedan je čovjek, koji je patio od jakih glavobolja, tek nakon dugo vremena saznao da je živio više od 20 godina sa metkom u lobanji.

Xiao Chen, 28-godišnjak iz Shenzhena u Kini, kazao je za lokalne medije da je patio od glavobolje od djetinjstva. U početku je mislio da je to zbog nedostatka sna radnim danima, pa je pokušao promijeniti režim i pio tablete, ali mu ništa nije pomoglo. Ne mogavši ​​više da izdrži, Kinez je otišao u bolnicu po pomoć.

Doktori su nakon pregleda pacijenta otkrili prilično čudan uzrok boli. Nakon što su napravili magnetnu rezonancu glave, doktori su vidjeli čudan predmet u njegovoj lobanji. Nakon detaljnijeg pregleda, ispostavilo se da je u pitanju metak.

Konačno uklonjen metak

Chen je rekao da ga je prije 20 godina njegov brat slučajno upucao u glavu iz vazdušnog pištolja. Rana nije bila previše bolna, pa Xiao nije ništa rekao roditeljima, a onda je potpuno zaboravio na povredu.

Doktori su odgovorili da je čovjek imao sreće što je ostao živmetak nije u potpunosti probio lobanju i nije pogodio mozak. Kasnije su nesretnom Kinezu uradili operaciju, tokom koje je metak uspješno uklonjen.

Vezane vijesti

Ruski vojnik opljačkao stan i ostavio svoju fotografiju “za sjećanje”

Ruski vojnik opljačkao je stan jedne stanovnice ukrajinskog grada Irpina, ostavivši tom prilikom svoju fotografiju u stanu kao…

Mladima će biti zabranjeno korištenje mobitela duže od 2 sata dnevno

Nakon što je nadležni državni cyber regulator najavio mogućnost zabrane maloljetnicima da koriste svoje mobilne telefone duže od…

Koji muškarci vole veće ženske grudi, a koji manje

Reakcije muškaraca uvijek su izazivale radoznalost žena. Ali možda više od svih, jedna je tema ostala obavijena velom…
Total
0
Share