Pokušava pronaći ženu prije nego što mu to urade roditelji: “Spasite me od dogovorenog braka”

Zanimljiva poruka “Sačuvajte me ugovorenog braka” @findmalikawife.com

Jedan se Britanac pakistanskog porijekla pojavio na ogromnim bilbordima, sa smiješnom porukom, a sve kako bi konačno pronašao idealnu ženu.

Bilbordi su postavljeni u Londonu i Birmingemu, a ideja je imala neočekivani efekat. Naime, Muhammad Malik ima 29 godina i želi da se oženi ženom koju on želi.

“Spasite me”

Sačuvajte me dogovorenog braka“, poruka je koja je napisana na bilbordima, uz Malikovu sliku.

Nisam nužno protiv koncepta dogovorenog braka, ali bih radije sam našao nekoga“, kazao je za “BBC“.

Tradicionalne metode

Do sada je pokušavao da pronađe ženu tradicionalnim metodama, ali je potraga bila bezuspješna. Čak je išao na dogovorene sastanke i pribjegavao prijavama za izlaske “na slijepo”. Na kraju se čak i bio pomirio s činjenicom da će, kako je Pakistanac, njegova porodica na kraju morati intervenisati.

Malik, koji je inače bankarski konsultant u Londonu, napravio je posebnu internet stranicu za pronalaženje partnera – findmalikawife.com, ali je zatim njegov prijatelj došao na ideju sa porukom na bilbordima.

Veliko interesovanje

Nakon što su bilbordi postavljeni, Malik je na internet stranici dobio stotine poruka od mladih žena zainteresovanih za njega.

“Još nisam stigao da pogledam. Moram da nađem malo slobodnog vremena. Nisam očekivao da će biti tako“, kazao je.

Malik kaže da se njegovi roditelji nisu složili sa postavljanjem bilborda, ali je na kraju ubijedio svoju majku, te se sada nada da će pronaći svog idealnog partnera.

Vezane vijesti

Nebo nad velikim dijelovima Španije postalo je narandžasto

Nebo nad velikim dijelovima Španije postalo je narandžasto zbog pješčane oluje koja je došla iz Sahare preko Mediterana.…

Klimatske promjene povećavaju nasilje nad ženama

Kim van Daalen je studentkinja doktorskih studija na Univerzitetu Kembridž. Ima širok istraživački interes koji se uglavnom odnosi…

Avion napisao riječ “opusti se” na nebu u blizini Ukrajine

Putnički avion Airbus A321 “Air Moldova” napisao je na nebu u blizini granice sa Ukrajinom riječ “opusti se”…
Total
1
Share