Posljednji odrezak uzrok masovne tučnjave 40 gostiju

Tučnjava u restoranu @Twitter

Mnogi od nas su svjesni da ne treba dirati čovjeka kada je gladan, niti se uopšte raspravljati s njim, što zapravo najbolje možemo uporediti s onom poznatom uzrečicom “kad si gladan nisi sav svoj”.

Upravo je zbog jedne takve činjenice, i spora oko hrane, sve eskaliralo u masovnu tučnjavu u jednom restoranu u američkoj saveznoj državi Pennsylvania.

“Samo sam htio odrezak”

Naime, u prošli petak uveče došlo je do masovne tučnjave desetine lokalnih posjetilaca u restoranu “Golden Corral” u gradu Bensalemu. Na sve strane su letjele stolice i stolovi, a sve zbog toga što je na “švedskom stolu” ponestalo odrezaka.

U policijskom saopštenju se navodi da je više od 40 ljudi bilo uključeno u masovnu tučnjavu, što pokazuju i video snimci koji kruže društvenim mrežama. Iako se još uvijek istražuje šta je izazvalo svađu, zaposlenici navode da je došlo do “sukoba” između dvije porodice u redu ispred restorana.

Video: Twitter

Vezane vijesti

Vreća za boks “Louis Vuitton” u kancelariji Ramzana Kadirova

U kabinetu šefa Čečenije Ramzana Kadirova mediji su uočili ugrađenu konstrukciju sa brendiranom vrećom za boks i logom…

Da bi biljke bile zdrave obavezno “nadogradite” dno saksije

Internetom, odnosno društvenim mrežama, širi se članak na temu “kako to da nekome baš svako cvijeće uspjeva, a…

Nedostatak đubriva: Sjevernokorejci moraju češće ići u toalet

Država koja već godinama trpi sankcije međunarodne zajednice, zbog svoje politike razvoja nuklearnog naoružanja, suočena je sada i…
Total
0
Share