Prijateljica mi je zabranila da budem djeveruša, jer sam “prelijepa”

Alena Yildiz @Instagram

Žaleći se na prijateljicu koja je na kraju nije pozvala na svoje vjenčanje, jedna je manekenka iz Njemačke odlučila svoje iskustvo podijeliti putem TikToka.

Manekenka Alena Yildiz otkrila je u videu, koji je postao viralan na TikToku (više od 10 miliona pregleda u nekoliko dana), da je njena prijateljica na kraju ipak nije pozvala na vjenčanje jer je izgledala “veoma dobro” u haljini djeveruše.

“Moja bliska prijateljica me nije pozvala na svoje vjenčanje jer je mislila da izgledam jako dobro sa haljinom koju je baš ona odabrala za mene”, napisala je u naslovu videa, a zatim je podijelila i nekoliko fotografija na kojima pozira u haljini.

U razgovoru za njemačke medije, Yildiz je kazala da je trebala biti djeveruša zajedno sa još pet prijateljica. Prema njenim riječima, haljinu je odabrala upravo njena prijateljica koja se udavala, a Yildiz ju je sama platila, čak 1.200 eura.

Sve su djeveruše imale iste haljine

“Pozvala me je i rekla da je nesigurna zbog moje haljine, da privlačim veliku pažnju“, objašnjava 21-godišnjakinja. “Bila je jako ljuta zbog cijele situacije i na kraju me nije pozvala na vjenčanje nakon telefonskog poziva. Posvađali smo se, jer mi to nije imalo smisla, pogotovo jer je upravo ona odabrala ovu haljinu”, dodala je Yildiz, rekavši da su i ostale haljine djeveruša istog stila.

Manekenka i njena prijateljica više ne razgovaraju, a Yildiz je za njemačke medije kazala da joj je žao što je propustila vjenčanje, koje se održalo prošle sedmice. “Godinama smo pričali o njenom braku i bila sam tako sretna što je moja prijateljica konačno zaljubljena za čitav život”, kazala je na kraju Yildiz.

@alenayildiz#fy #fyp #foryoupage #viral♬ оригинальный звук – делирий.

Video: TikTok

Vezane vijesti

Poljubac psa i ribe dirnuo je korisnike interneta

Na popularnom internet forumu “Reddit” korisnici su raspravljali o videu u kojem pas pokušava lizati veliku ribu u…

Jelen došao iz šume i pozvonio na vrata

Veliki jelen uplašio je muškarca iz Sjedinjenih Američkih Država (SAD) kada mu je pozvonio na vrata. Pogledavši ko…

Penzioner na lutriji osvojio 70 miliona dolara, dio novca poklanja Ukrajini

Jedan je penzioner osvojio džekpot od 70 miliona dolara na lutriji, te je, obraćajući se medijima, obećao da…
Total
1
Share