Produžila je noge za 14 centimetara i sada duboko žali zbog postupka

Theresia Fischer @Instagram

Manekenka koja je potrošila 150.000 eura da produži noge sada kaže da jako žali zbog procedure. Theresia Fischer iz Njemačke prije nekoliko godina bila je podvrgnuta ekstremnoj intervenciji, dodavši 14 centimetara na svojih već 1,70 metara visine.

Postupak je uključivao umetanje metalne šipke u tibiju, koja se zatim postupno prilagođavala.

Teleskopska šipka

“Potkoljena kost je slomljena, mišići potkoljenice su rascijepljeni i koristila se teleskopska šipka“, opisala je proceduru za “Bild“, objašnjavajući da je naknadno podešavanje rađeno ručno, dodajući pola milimetra na njenu visinu svaki dan.

Iako je tada bila oduševljena rezultatom, 31-godišnjakinja sada kaže da duboko žali zbog te procedure.

Foto: Twitter

“Ponavljao mi je svaki dan”

Fischer tvrdi da je prošla kroz proceduru samo da bi zadovoljila svog bivšeg supruga, koji je zaista želio da bude viša. “Theresia, znaš da volim visoke žene. Tako da bih zaista volio da to uradiš. Mogla bi dodati još 14 centimetara”, prepričala je manekenka riječi koje bi svaki dan čula od svog muža.

Kaže da ju je bivši suprug natjerao da izgubi vjeru u sebe jer joj je stalno govorio da ne može ništa bez njega i da joj je stalno potreban. “A ako vam to kažu 20, 30, 60, 70 puta, onda zaista mislite da ste ništa bez toga. Nikada nisam razmišljala o intervenciji, jer sam uvijek bila zadovoljna svojim tijelom”, dodala je.

Iako Theresia priznaje da se sada osjeća dobro u svojoj koži, priznaje da se teško pomirila sa činjenicom da je bila primorana na izuzetno traumatičan zahvat i da bi voljela da to nikada nije uradila.

Vezane vijesti

Jeftinim detektorom metala slučajno pronašao 2,6 kg zlata

Stanovnik australijske savezne države Viktorija, “naoružan” samo jeftinim detektorom metala, pronašao je u tzv. “zlatnom trouglu” grumen težak…

Rusi tvrde: Amerikanci nikada nisu bili na Mjesecu

Dmitrij Rogozin, bivši šef Ruske svemirske agencije “Roskosmos”, poznat je po svojim vrlo kontroverznim izjavama na društvenim mrežama.…

Grad terorizira banda divljih koza

Jedan maleni grad u Sjevernom Velsu terorizira banda divljih koza. Stanovnici ističu da koze prljaju ulice, oštećuju usjeve…
Total
0
Share