Skandal u Argentini: Sutkinja ljubila osuđenog ubicu u zatvoru

Zatvorske prostorije @unsplash.com

Jednu je sutkinju u Argentini zatvorska sigurnosna kamera “uhvatila” kako ljubi osuđenog ubicu, kojeg je ranije pokušala da spasi od doživotnog zatvora.

Naime, riječ je o sutkinji Mariel Suarez koja je “uhvaćena” kako ljubi osuđenog ubicu Christiana Bustosa tokom njene posjete zatvoru. Bustos je, prema pisanju britanskih medija, osuđen za hladnokrvno ubistvo policajca.

Nakon što je sve dospjelo u javnost, sutkinja Suarez se suočava sa ozbiljnim sankcijama, a lokalna policija istražuje njeno ponašanje i odnos sa ubicom.

“Poljubac utjehe”

Prema medijskim izvještajima, sutkinja Suarez je bila jedina koja je glasala protiv Bustosove doživotne robije. Međutim, njeno neslaganje nije bilo dovoljno da spasi Bustosa, koji je na kraju ipak osuđen na doživotni zatvor.

Snimak sa sigurnosne kamere, na kojoj sutkinja ljubi osuđenog ubicu, snimljen je tokom njene posjete zatvoru, sedam dana nakon presude.

Video: YouTube

Vezane vijesti

Poruka “Anonymousa” građanima Rusije: “Ustanite, zbacite Putina”

Popularna hakerska grupa “Anonymous” objavila je danas novu poruku upućenu građanima Rusije, kojom ih pozivaju da ustanu protiv…

Ukleto tursko selo napustili su svi stanovnici zbog paranormalnih pojava

Jedno tursko selo napustili su svi njegovi stanovnici zbog neobjašnjivih pojava, a danas se niko ne usuđuje da…

Samo 3 osobe na svijetu ne trebaju pasoš

U svijetu postoji oko 200 država sa skoro osam milijardi ljudi. Ali samo troje od njih može putovati…
Total
0
Share