Skandal u Argentini: Sutkinja ljubila osuđenog ubicu u zatvoru

Zatvorske prostorije @unsplash.com

Jednu je sutkinju u Argentini zatvorska sigurnosna kamera “uhvatila” kako ljubi osuđenog ubicu, kojeg je ranije pokušala da spasi od doživotnog zatvora.

Naime, riječ je o sutkinji Mariel Suarez koja je “uhvaćena” kako ljubi osuđenog ubicu Christiana Bustosa tokom njene posjete zatvoru. Bustos je, prema pisanju britanskih medija, osuđen za hladnokrvno ubistvo policajca.

Nakon što je sve dospjelo u javnost, sutkinja Suarez se suočava sa ozbiljnim sankcijama, a lokalna policija istražuje njeno ponašanje i odnos sa ubicom.

“Poljubac utjehe”

Prema medijskim izvještajima, sutkinja Suarez je bila jedina koja je glasala protiv Bustosove doživotne robije. Međutim, njeno neslaganje nije bilo dovoljno da spasi Bustosa, koji je na kraju ipak osuđen na doživotni zatvor.

Snimak sa sigurnosne kamere, na kojoj sutkinja ljubi osuđenog ubicu, snimljen je tokom njene posjete zatvoru, sedam dana nakon presude.

Video: YouTube

Vezane vijesti

Putnici gurali avion nakon što mu je pukla guma

Iako je možda “normalno” da putnici guraju putnička vozila na saobraćajnicama nakon što se pokvare, to isto ipak…

Sudija: “Pokazivanje srednjeg prsta je osnovno ljudsko pravo”

Pokazivanje srednjeg prsta je osnovno ljudsko pravo jer je to “dio slobode izražavanja”, iako nije “pristojno”, nedavno je…

Kako reaguju Južnokoreanci kada iz kamiona ispadne na hiljade boca piva?

Altruizam nekih ljudi u Južnoj Koreji osvojio je simpatije cijele zemlje, ali i ostatka svijeta. Sve je počelo…
Total
1
Share