Traži razvod jer se njegova supruga ne kupa svaki dan

Žena u kadi @pixabay.com

U zaista bizarnom incidentu u Aligarhu u Utar Pradešu (Indija), muškarac se navodno želi razvesti od svoje supruge jer se ona ne kupa svaki dan.

Slučaj je izašao na vidjelo kada je žena podnijela prijavu lokalnom “Odjeljenju za zaštitu žena” u pokušaju da spasi svoj brak.

“Žena je podnijela pismenu prijavu u kojoj je navela da njen muž traži razvod pod izgovorom da se ona ne kupa svaki dan. U ovoj fazi pružamo savjetovanje supružnicima i njihovim roditeljima u nastojanju da sačuvaju brak“, rekla je savjetnica koja radi u “Odjeljenju za zaštitu žena”.

Iz ovog Odjeljenja također navode da muškarac insistira na svojoj odluci o razvodu, kao i da je zatražio pravnu pomoć i za sebe.

Svakodnevne svađe zbog kupatila

U izvještaju se navodi da se par svaki dan svađa zbog problema koji je nastao sa kupatilom. Tim povodom “Odjeljenje za zaštitu žena” pokušava da urazumi muža da je ovo manji problem koji se može riješiti.

“Pokušavamo ga natjerati da shvati da je njihov razvod nešto što se može izbjeći i da će, ako se to dogodi, uticati na njihovu djecu”, kazala je savjetnica.

Kako je saopšteno iz “Odjeljenja za zaštitu žena”, neimenovana žena je izjavila da se nada da će spasiti svoj brak i živjeti sretno sa svojim suprugom.

Vezane vijesti

Napravio drvenu traku za trčanje koja radi bez struje

Inovacija je popularna riječ modernog svijeta, a Indijci su uvijek na prvom mjestu. Kao primjer, jedan čovjek iz…

Fascinantna priča o hrvatskom otoku koji izgleda kao otisak prsta

Smješten uz obalu Hrvatske, na Jadranskom moru, Baljenac je maleno ostrvo prekriveno nizom kamenih zidova raspoređenih tako da…

Dječak se igrao žmurke i završio u stranoj zemlji

Fahim, dječak iz Bangladeša, igrao se 11. januara žmurke sa svojim prijateljima u lučkom gradu Čitagongu i odabrao…
Total
10
Share