Traži razvod jer se njegova supruga ne kupa svaki dan

Žena u kadi @pixabay.com

U zaista bizarnom incidentu u Aligarhu u Utar Pradešu (Indija), muškarac se navodno želi razvesti od svoje supruge jer se ona ne kupa svaki dan.

Slučaj je izašao na vidjelo kada je žena podnijela prijavu lokalnom “Odjeljenju za zaštitu žena” u pokušaju da spasi svoj brak.

“Žena je podnijela pismenu prijavu u kojoj je navela da njen muž traži razvod pod izgovorom da se ona ne kupa svaki dan. U ovoj fazi pružamo savjetovanje supružnicima i njihovim roditeljima u nastojanju da sačuvaju brak“, rekla je savjetnica koja radi u “Odjeljenju za zaštitu žena”.

Iz ovog Odjeljenja također navode da muškarac insistira na svojoj odluci o razvodu, kao i da je zatražio pravnu pomoć i za sebe.

Svakodnevne svađe zbog kupatila

U izvještaju se navodi da se par svaki dan svađa zbog problema koji je nastao sa kupatilom. Tim povodom “Odjeljenje za zaštitu žena” pokušava da urazumi muža da je ovo manji problem koji se može riješiti.

“Pokušavamo ga natjerati da shvati da je njihov razvod nešto što se može izbjeći i da će, ako se to dogodi, uticati na njihovu djecu”, kazala je savjetnica.

Kako je saopšteno iz “Odjeljenja za zaštitu žena”, neimenovana žena je izjavila da se nada da će spasiti svoj brak i živjeti sretno sa svojim suprugom.

Vezane vijesti

Hakeri se osvetili poznatoj kompaniji jer je odbila napustiti Rusiju

Hakerska grupa “Anonymous” hakovala je internet stranicu najvećeg svjetskog proizvođača hrane za bebe – švicarske kompanije “Nestle”, koja…

Više od 30 godina primao penzije za mrtve roditelje, “zaradio” pola miliona eura

Jedan je muškarac proveo posljednje 33 godine tvrdeći da su mu roditelji živi, ​​što mu je omogućilo da…

Ukrajinci opremili kabriolet “BMW” sa mitraljezom

Koliko neki Ukrajinci žele na bilo koji način doprinjeti borbi protiv ruskih invazionih snaga, možda najbolje prikazuje video…
Total
10
Share