Traži razvod jer se njegova supruga ne kupa svaki dan

Žena u kadi @pixabay.com

U zaista bizarnom incidentu u Aligarhu u Utar Pradešu (Indija), muškarac se navodno želi razvesti od svoje supruge jer se ona ne kupa svaki dan.

Slučaj je izašao na vidjelo kada je žena podnijela prijavu lokalnom “Odjeljenju za zaštitu žena” u pokušaju da spasi svoj brak.

“Žena je podnijela pismenu prijavu u kojoj je navela da njen muž traži razvod pod izgovorom da se ona ne kupa svaki dan. U ovoj fazi pružamo savjetovanje supružnicima i njihovim roditeljima u nastojanju da sačuvaju brak“, rekla je savjetnica koja radi u “Odjeljenju za zaštitu žena”.

Iz ovog Odjeljenja također navode da muškarac insistira na svojoj odluci o razvodu, kao i da je zatražio pravnu pomoć i za sebe.

Svakodnevne svađe zbog kupatila

U izvještaju se navodi da se par svaki dan svađa zbog problema koji je nastao sa kupatilom. Tim povodom “Odjeljenje za zaštitu žena” pokušava da urazumi muža da je ovo manji problem koji se može riješiti.

“Pokušavamo ga natjerati da shvati da je njihov razvod nešto što se može izbjeći i da će, ako se to dogodi, uticati na njihovu djecu”, kazala je savjetnica.

Kako je saopšteno iz “Odjeljenja za zaštitu žena”, neimenovana žena je izjavila da se nada da će spasiti svoj brak i živjeti sretno sa svojim suprugom.

Vezane vijesti

Muškarac u komi, pčele ubice ga ubole 20.000 puta

Dvadesetogodišnji mladić je u komi nakon što su ga “pčele ubice” ubole 20.000 puta u Sjedinjenim Američkem Državama…

Urnebesan odgovor: Švedska premijerka čestitala pogrešnoj Liz Truss na Twitteru

Švedska premijerka Magdalena Andersson pomiješala je Twitter profile kada je čestitala novoizabranoj britanskoj premijerki Liz Truss, prenosi “Guardian”.…

Policijska potjera za 10-godišnjim dječakom koji je ukrao automobil

Jedan je 10-godišnji dječak ukrao automobil, a policija je ubrzo krenula u potjeru za njim, piše “New York…
Total
0
Share