Traži razvod jer se njegova supruga ne kupa svaki dan

Žena u kadi @pixabay.com

U zaista bizarnom incidentu u Aligarhu u Utar Pradešu (Indija), muškarac se navodno želi razvesti od svoje supruge jer se ona ne kupa svaki dan.

Slučaj je izašao na vidjelo kada je žena podnijela prijavu lokalnom “Odjeljenju za zaštitu žena” u pokušaju da spasi svoj brak.

“Žena je podnijela pismenu prijavu u kojoj je navela da njen muž traži razvod pod izgovorom da se ona ne kupa svaki dan. U ovoj fazi pružamo savjetovanje supružnicima i njihovim roditeljima u nastojanju da sačuvaju brak“, rekla je savjetnica koja radi u “Odjeljenju za zaštitu žena”.

Iz ovog Odjeljenja također navode da muškarac insistira na svojoj odluci o razvodu, kao i da je zatražio pravnu pomoć i za sebe.

Svakodnevne svađe zbog kupatila

U izvještaju se navodi da se par svaki dan svađa zbog problema koji je nastao sa kupatilom. Tim povodom “Odjeljenje za zaštitu žena” pokušava da urazumi muža da je ovo manji problem koji se može riješiti.

“Pokušavamo ga natjerati da shvati da je njihov razvod nešto što se može izbjeći i da će, ako se to dogodi, uticati na njihovu djecu”, kazala je savjetnica.

Kako je saopšteno iz “Odjeljenja za zaštitu žena”, neimenovana žena je izjavila da se nada da će spasiti svoj brak i živjeti sretno sa svojim suprugom.

Vezane vijesti

Ptica se pokakila po Bidenu, “stiže mu velika sreća”

Jedna je ptica odlučila svojim izmetom “pogoditi” najmoćnijeg čovjeka na svijetu, američkog predsjednika Joea Bidena. tokom njegovog govora…

Na nebu iznad Norveške helikopter napisao riječ “Ukrajina”

Mnogi ljudi širom svijeta žele na neobičan način podržati Ukrajinu i njen herojski otpor protiv invazije ruske vojske.…

Ajkula napala Amerikanca i spasila mu život

Eugene Finney je vjerovatno jedina osoba u Americi kojoj je drago što ju je napala ajkula. Plivao je…
Total
10
Share