Učenica se porodila u toaletu i bacila bebu u smeće

Beba Aya iz Sirije @YouTube

Jedna se učenica osnovne škole porodila u toaletu tokom izleta, a zatim je bacila bebu, koja je još uvijek bila živa, u kantu za smeće. Lokalni list “Thaiger” navodi da se incident dogodio u provinciji Narathiwat, na Tajlandu.

Prema navodima medija, učenica sedmog razreda zadobila je kontrakcije u autobusu tokom ekskurzije. Njena prijateljica iz razreda vidjela da je uprljala sjedište krvlju i upitala je učiteljicu za savjet. On je poslala učenicu u toalet tokom zaustavljanja na jednoj benzinskoj pumpi.

Snimile je kamere

Kao rezultat svega, učenica se porodila u toaletu, a novorođenu djevojčicu bacila je u kantu za smeće. Nakon toga, djevojka se, šuteći o svemu, vratila u autobus.

Lokalne vlasti su kasnije, saznavši da je beba pronađena u kanti za smeće na benzinskoj pumpi, uz pomoć snimaka nadzorne kamere pronašli učenicu koja se porodila.

Ubrzo je odvezena u bolnicu sa svojom novorođenom kćerkom, gdje je dobila medicinsku i psihološku pomoć. Lokalne vlasti trenutno istražuju da li je djevojčica krila trudnoću ili je bila nesvjesna stanja u kome se nalazila.

Vezane vijesti

Konobar naplaćivao uslugu “dolazak do stola” sa 0,2 eura

Mušterija u jednom restoranu morala je da plati 20 eurocenti svaki put kada bi konobar došao do njegovog…

Otac pronašao sina 22 godine nakon otmice

Muškarac iz Kine pronašao je sina koji je kidnapovan kao dijete, piše “Next Shark”. U oktobru 2001. Lei…

6 grešaka koje uništavaju vašu mašinu za pranje veša

Kada se prisjetimo da su naše bake čučale nad rijekom i uz pomoć sapuna i daske za pranje…
Total
0
Share