“Uhapšena” dva majmuna koji su iz osvete ubili 250 pasa

“Uhapšeni” majmuni @Twitter

Nakon što je portal “Danas.ba” prvi u regionu objavio vijest da su u jednom indijskom selu majmuni iz osvete, za svoje ubijeno mladunče, ubili čak 250 pasa, stigao nam je zanimljiv nastavak priče koja je obišla svijet.

Naime, lokalni predstavnici zakona “uhapsili” su dva majmuna optužena da su, zajedno sa svojim čoporom, ubijali pse bacajući ih sa visokih zgrada i drveća.

Na fotografijama objavljenim jutros vidi se kavez s majmunima, za koje lokalni mediji navode da su “režali i ponašali se krajnje agresivno”.

Više nema nijednog psa

Ovaj užasan incident dogodio se u mjestu Beed u Maharaštri, oko 300 milja istočno od Mumbaija. Poznati po čestim tučama, majmuni i psi su postali učesnici krvavog sukoba.

Osveta za ubijeno mladunče: Majmuni ubili čak 250 pasa

Prema informacijama koje su prenijeli mještani sela, prije mjesec dana psi su u ovom regionu ubili bebu majmuna, pa su tenzije između pasa i majmuna vrlo brzo eskalirale.

“Uhapšeni” će biti pušteni

Odgovor majmuna nije izostao, pa su tačno mjesec dana nakon incidenta, majmuni izvršili krvavi napad na pse, te su one koje su uhvatili odvodili na vrh zgrada i počeli ih bacati. Nakon ovih dešavanja, konstatovano je da u ovom mjestu gotovo da i nema pasa.

Mediji prenose da su regionalni šumarski timovi zatvorili u kavez dva majmuna odgovorna za smrt pasa, uz napomenu da će ih pustiti nakon nekog vremena u udaljenu šumu.

Mještani, koji su doživjeli veliki strah nakon incidenta, odmah su pozvali nadležne, jer su majmuni počeli napadati i djecu.

Vezane vijesti

Video snimak za koji se tvrdi da je prva slika vanzemaljaca

Slike koje je američki vojni pilot nedavno podijelio na društvenim mrežama ubrzo su izazvale veliku diskusiju širom svijeta.…

Kocka od čistog zlata, vrijedna milione dolara, postavljena u parku

Bio je to neobičan prizor, jer je ogromna kocka napravljena od čistog zlata stajala u parku okružena mnoštvom…

Sestra napisala bratu pismo dugačko 434 metra, uz riječi izvinjenja

Jedna je stanovnica Indije napisala pismo dugačko 434 metra upućeno svom bratu, a u kome se izvinila što…
Total
1
Share