Ukrao je tijelo svoje majke sa groblja i sa njom živio u dnevnoj sobi

Dječije mumije iz Perua @YouTube

Nevjerovatno morbidne vijesti stižu nam iz malog poljskog grada koji je trenutno na svim svjetskim naslovnicama. Navodno, 76-godišnji Marijan L. iz poljskog Rodlina držao je tijelo svoje majke, koja je umrla 2010. godine, u svojoj kući čak 13 godina.

Ono što je još čudnije jeste da je majku, koja je umrla u 95. godini, sin ukrao iz njenog kovčega na obližnjem groblju i biciklom dovezao svojoj kući. Tamo je balzamovao leš raznim hemijskim supstancama, prenosi dnevni list “Fakt“.

“Vampir” iz Rodlina

Marian L. je smatran tipičnim usamljenikom i stanovnici malog poljskog grada zvali su ga “vampirom”. Nije imao kontakt sa porodicom i živio je povučeno. Prema riječima njegovih komšija, osumnjičeni je noću uglavnom bio vani i vozio bicikl.

Poljak je živio u dvojnoj kući, u drugom dijelu je živjela njegova sestra sa šurjakom, a 76-godišnjak sa njima nije imao kontakt punih deset godina. Međutim, njegov zet je u ponedjeljak otkrio mumificirani leš u dnevnoj sobi na fotelji ispred televizora.

“Razgovori” s majkom

“Želio sam da vidim kako je Marijan, pa sam posjetio njegov dio kuće“, rekao je muškarac poljskim medijima. Međutim, čim je došao do sablasnog otkrića, odmah je nazvao policiju.

Ispostavilo se da osumnjičeni očigledno nije mogao da se nosi sa smrću svoje majke. Priča se da je čak razgovarao sa svojom pokojnom majkom i redovno hranio mumificirani leš. Javni tužilac trenutno vodi istragu protiv Marijana L. za skrnavljenje leša, a 76-godišnjak je u psihijatrijskoj bolnici.

“Njegova majka sada ponovo treba da bude sahranjena“, prenose poljski mediji.

Vezane vijesti

Otvorio ženino oko, otključao aplikaciju i ukrao 21.000 eura

Posebna vrsta krađe dogodila se sredinom decembra prošle godine, te je izazvala mnogobrojne rasprave o sigurnosti skenera otiska…

Pas je nakon pada u more preplivao 11 kilometara da bi se vratio kući

John Atwood i njegova porodica krenuli su na putovanje jahtom od Floride do Sjeverne Karoline (SAD) prije nego…

Direktor skuhao četiri životinje iz zoološkog vrta i poslužio ih na novogodišnjoj večeri

Direktor zoološkog vrta u gradu Guerrero na jugu Meksika ubio je i skuhao četiri koze iz zoološkog vrta…
Total
0
Share