Scene intimnog odnosa na tribinama stadiona (18+)

Intimni odnos na tribinama stadiona @Twitter

Amaterski video jednog ljubavnog para tokom bejzbol utakmice u Oaklandu (SAD) krajem augusta, već nekoliko dana kruži društvenim mrežama, i vjerovatno bi mogao imati gorke posljedice za “dvije zaljubljene ptice”.

Snimak od svega osam sekundi, koji je prikupio više od 1,2 miliona pregleda samo na Tviteru, prikazuje par kako uživa u intimnim scenama ljubavi na tribinama stadiona tokom bejzbol utakmice Oakland Athletics – Seattle Mariners.

“Njima je dobro”

Na snimku se vide muškarac i žena kako udobno sjede usred praznih sjedišta na vrhu tribine i koje je očigledno obuzela ljubavna želja. Žena se vidi kako kleči ispred muškarca dok je on miluje po kosi.

Na kratkom video snimku se ništa više ne može vidjeti niti prepoznati, ali ovakve intimne scene na stadionu mogle bi ih koštati novčane kazne do 1.000 dolara ili čak 6 mjeseci zatvora.

! Upozoravamo da priloženi video snimak nije predviđen za osobe mlađe od 18 godina !

Video: Twitter

Vezane vijesti

Turista ostao šokiran prizorom mladih ljudi iz Irske

Turista koji je tri sedmice bio u posjeti Irskoj kazao je da je bio šokiran kada je vidio…

Viralni video sa haskijem koji ne voli da se kupa

Jedan “haski” pas postao je prava senzacija na društvenoj mreži “TikTok”. Na objavljenom videu četvoronožac odbija da uđe…

Ramzan Kadirov natjerao “Zelenskog” da potpiše kapitulaciju Ukrajine

Predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov objavio je propagandni video na Telegramu u kojem “tjera” predsjednika Volodimira Zelenskog da potpiše…
Total
1
Share