Video snimak za koji se tvrdi da je prva slika vanzemaljaca

Flota NLO letjelica iznad Kine @YouTube

Slike koje je američki vojni pilot nedavno podijelio na društvenim mrežama ubrzo su izazvale veliku diskusiju širom svijeta. Za video, za koji se navodi da prikazuje više NLO objekata, tvrdi se da je do sada najjasniji prikaz vanzemaljaca. Međutim, zvaničnih objašnjenja od nadležnih vlasti SAD ili Kine, još uvijek nema.

Dok se čovječanstvo radovalo studijama provedenim na vanzemaljcima, video koji je podijelio američki vojnik ubrzo je postao tema dana u svijetu. Naime, za snimak se tvrdi da prikazuje flotu NLO-a koja prolazi iznad Tihog okeana.

Video, za koji se navodi da je snimljen 24. novembra, prvi put se pojavio na društvenim mrežama početkom ovog mjeseca, te je ubrzo postao “vruća tema” na društvenim mrežama.

Ne znam šta je ovo“, čuje se kako pilot govori na snimku, i dodaje: “Malo je čudno“. Nedugo nakon njegovih riječi “flota” kao da je nestala.

“To nisu avioni”

U informacijama koje su “procurile” navodi se da je američki pilot slike, odnosno video snimio na visini od 39.000 stopa (oko 13.000 metara) iznad Južnog kineskog mora. Na 53. sekundi videa vide se tri grupe od po četiri svjetla koja u harmoniji lete iznad oblaka, nesvojstvena bilo kojim do sada poznatim letjelicama s ljudskom posadom.

Video je do sada komentarisalo više od 40 hiljada ljudi na društvenim mrežama.

Nismo sami

“U početku sam mislio da je to odraz prozora kokpita… ali nije”, napisao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi “imao svoju teoriju”:

“S obzirom na to da postoje milijarde galaksija koje sadrže milione zvijezda i planeta, moramo prihvatiti da postoje živa bića osim nas samih“.

Video: YouTube

Vezane vijesti

40-godišnja žena ostala u drugom stanju već 17. put

40-godišnja Patty Hernandez iz američke savezne države Sjeverna Karolina zatrudnjela je već 17. put i otkrila svoj san…

Hitlerova fatalna greška koja ga je koštala pobjede u Drugom svjetskom ratu

Odluka da zaustavi ofanzivu njemačke vojske kod francuskog grada Dankerka na početku Drugog svjetskog rata bila je fatalna…

Žene “masovno” pokušavale prodati djecu putem interneta

Iako zvuči pomalo nevjerovatno da je neko napravio upravo takvu internet stranicu, lokalni tužioci u Almatiju pronašli su…
Total
1
Share