Video snimak za koji se tvrdi da je prva slika vanzemaljaca

Flota NLO letjelica iznad Kine @YouTube

Slike koje je američki vojni pilot nedavno podijelio na društvenim mrežama ubrzo su izazvale veliku diskusiju širom svijeta. Za video, za koji se navodi da prikazuje više NLO objekata, tvrdi se da je do sada najjasniji prikaz vanzemaljaca. Međutim, zvaničnih objašnjenja od nadležnih vlasti SAD ili Kine, još uvijek nema.

Dok se čovječanstvo radovalo studijama provedenim na vanzemaljcima, video koji je podijelio američki vojnik ubrzo je postao tema dana u svijetu. Naime, za snimak se tvrdi da prikazuje flotu NLO-a koja prolazi iznad Tihog okeana.

Video, za koji se navodi da je snimljen 24. novembra, prvi put se pojavio na društvenim mrežama početkom ovog mjeseca, te je ubrzo postao “vruća tema” na društvenim mrežama.

Ne znam šta je ovo“, čuje se kako pilot govori na snimku, i dodaje: “Malo je čudno“. Nedugo nakon njegovih riječi “flota” kao da je nestala.

“To nisu avioni”

U informacijama koje su “procurile” navodi se da je američki pilot slike, odnosno video snimio na visini od 39.000 stopa (oko 13.000 metara) iznad Južnog kineskog mora. Na 53. sekundi videa vide se tri grupe od po četiri svjetla koja u harmoniji lete iznad oblaka, nesvojstvena bilo kojim do sada poznatim letjelicama s ljudskom posadom.

Video je do sada komentarisalo više od 40 hiljada ljudi na društvenim mrežama.

Nismo sami

“U početku sam mislio da je to odraz prozora kokpita… ali nije”, napisao je jedan korisnik Twittera, dok je drugi “imao svoju teoriju”:

“S obzirom na to da postoje milijarde galaksija koje sadrže milione zvijezda i planeta, moramo prihvatiti da postoje živa bića osim nas samih“.

Video: YouTube

Vezane vijesti

Majmun u “pancirnom prsluku” ubijen u pucnjavi sa policijom

U pucnjavi između osumnjičenih kriminalaca i lokalne policije, koja se dogodila proteklog utorka u Meksiku, ubijen je i…

Hakeri: Rusija više nema kontrolu nad svojim špijunskim satelitima!

Anonimna grupa hakera naziva “NB65” izvršila je “upad” u sistemu upravljanja satelitima ruskog “Roskosmosa”. “Hakerska grupa ‘NB65’, povezana…

Skandal u Argentini: Sutkinja ljubila osuđenog ubicu u zatvoru

Jednu je sutkinju u Argentini zatvorska sigurnosna kamera “uhvatila” kako ljubi osuđenog ubicu, kojeg je ranije pokušala da…
Total
1
Share