Žena je nekoliko mjeseci pokušavala otrovati svog muža, u kafu mu je sipala – izbjeljivač!

Šoljica kafe @unsplash.com

Prema navodima medija, Melody Johnson je pokušala otrovati svog supruga Robyija, oficira američkog ratnog vazduhoplovstva, u vremenu dok su živjeli u Njemačkoj, gdje je njen muž služio vojsku.

Tokom policijske istrage Roby izjavio da je u mjesecu martu počeo da primjećuje da njegova kafa ima “loš” okus. Nekoliko sedmica kasnije, kupio je hemijske test trake, inače predviđene za za bazen” i koristio ih za testiranje vode iz česme, kao i vode iz lonaca za kafu, piše “Complex“.

“Uhvaćena” na kameri

Rezultat analize vode iz lonca za kafu pokazao je da sadrži previše hlora. Ovo je navelo Amerikanca da postavi skrivenu kameru u kuhinji kako bi ispitao situaciju. Nakon što je pregledao snimak, vidio je suprugu Melody kako tajno sipa tečnost iz flaše u lonac za kafu.

Znajući da njegova žena želi da ga otruje, Roby je počeo da se pretvara da pije kafu, sipajući piće u sudoper. Kada se par vratio u Sjedinjene Američke Države, muškarac se obratio policiji i pružio potrebne dokaze. Njegova supruga je ubrzo uhapšena i nalazi se u pritvoru čekajući suđenje.

Vezane vijesti

Zelena mamba od dva metra, “ekstremno otrovna”, teroriše čitav grad

“Izuzetno otrovna” zelena mamba duga skoro dva metra pobjegla je od svog vlasnika u gradu na jugu Holandije,…

Dron “slučajno” snimio fascinantno urušavanje kratera vulkana

Korisnici interneta ostali su zapanjeni posmatrajući kako se rub kratera urušava, dok vatra i prašina izranjaju u savršenom…

Reporter izvještavao o nesreći, pa svjedočio još bizarnijoj

“Ovdje vidite Hoover Street. Zvaničnici kažu da je to jedna od najopasnijih ulica u cijelom Los Angelesu”, tako…
Total
0
Share