Žena se udala za kravu jer vjeruje da je reinkarnacija umrlog muža

Kambodžanka se udala za kravu @Twitter

Nevjerovatna priča, koja nam dolazi s dalekog istoka, odnedavno kruži internetom, a njeni glavni protagonisti su žena i… krava!

Jedna žena iz Kambodže organozivala je svadbeno veselje kako bi se udala za kravu, jer vjeruje da je ta životinja zapravo reinkarnacija njenog muža, koji je umro prije nekoliko mjeseci.

Kambodžanka Khim Hang, koja živi u provinciji Kratie, prije nekoliko mjeseci izgubila je supruga Tola Khuta.

Prema svemu sudeći, ova 74-godišnja žena očito nije prebolila šok nakon gubitka svog muža, te je utjehu pronašla u kravi, koja je, kako žena tvrdi, reinkarnacija njenog muža Tola, te se zbog toga odlučila “ponovo udaŧi”.

“Spava” na jastucima

Khim je toliko sigurna u svoj izbor, da krava spava u kući, u svom krevetu, s glavom na jasŧucima na kojima je spavao i njen muž!

Organizujući svadbu, nije kazala svojim komšijama “ko je mladoženja”, pa su oni po dolasku na ceremoniju vjenčanja, ostali zatečeni viđenim.

Vezane vijesti

Zašto je napravljeno “groblje ruskih tenkova” u centru Kijeva

Ukrajinski ministar odbrane Oleksij Reznikov i ukrajinski ministar unutrašnjih poslova Denis Monastirski otvorili su u subotu izložbu koja…

Horor stomatolog: Pacijentima je izvadio hiljade zdravih zuba

Sarah je imala 18 godina i nadala se da će se smiješiti kao filmska zvijezda. To je bilo…

Majmun oteo trogodišnju djevojčicu ispred porodične kuće

Nevjerovatan događaj zabilježile su nadzorne kamere ispred jedne porodične kuće u selu u blizini kineskog grada Chongqinga. Naime,…
Total
1
Share