Bešiktaš želi “posuditi” Pjanića još godinu dana

Miralem Pjanić @YouTube

Turski fudbalski velikan Bešiktaš ući će u nove pregovore sa španskom Barcelonom u vezi s mogućim produživanjem ugovora o “pozajmici” bh. fudbalera.

Kako je Murad Tamer nedavno preuzeo dužnost u Bešiktašu, zatražio je od svih igrača da se izjasne da li žele igrati za ovaj klub i u narednoj sezoni.

Nastavak saradnje

Ukoliko i Miralem Pjanić izrazi želju da ostane u Turskoj u narednom periodu, Bešiktaš će otvoriti “nove pregovore” sa Barcelonom. Kako saznajemo, “crno-bijeli” će bh. fudbalsku zvijezdu pokušati “iznajmiti” još godinu dana.

Naravno, u svemu tome je jako bitan i novac, jer godišnja Pjanićeva plata iznosi 2,7 miliona eura. Očekuje se da će Barcelona, ​​koja je usvojila politiku podmlađivanja tima, ipak pozitivno odgovoriti na Bešiktaševu ponudu da sporazum o “pozajmici” nastave za još godinu dana.

Vezane vijesti

Ludnica u svlačionici Barcelone nakon pobjede protiv Reala

Nakon sinoćnjeg španskog fudbalskog derbija između Reala iz Madrida i Barcelone, raspoloženje u dva tabora se naglo okrenulo…

Slučaj silovanja u koji je umješan Ronaldo neće biti objavljen u javnosti

Na zahtjev Cristiana Ronalda, slučaj silovanja u koji je uključena i sama portugalska zvijezda prije 12 godina, neće…

Reprezentacija Ukrajine putovala u Englesku čak 16 sati

Reprezentacija Ukrajine doživjela je noćnu moru tokom svog putovanja na Wembley za današnju utakmicu kvalifikacija za EURO 2024.…
Total
1
Share