Bešiktaš želi “posuditi” Pjanića još godinu dana

Miralem Pjanić @YouTube

Turski fudbalski velikan Bešiktaš ući će u nove pregovore sa španskom Barcelonom u vezi s mogućim produživanjem ugovora o “pozajmici” bh. fudbalera.

Kako je Murad Tamer nedavno preuzeo dužnost u Bešiktašu, zatražio je od svih igrača da se izjasne da li žele igrati za ovaj klub i u narednoj sezoni.

Nastavak saradnje

Ukoliko i Miralem Pjanić izrazi želju da ostane u Turskoj u narednom periodu, Bešiktaš će otvoriti “nove pregovore” sa Barcelonom. Kako saznajemo, “crno-bijeli” će bh. fudbalsku zvijezdu pokušati “iznajmiti” još godinu dana.

Naravno, u svemu tome je jako bitan i novac, jer godišnja Pjanićeva plata iznosi 2,7 miliona eura. Očekuje se da će Barcelona, ​​koja je usvojila politiku podmlađivanja tima, ipak pozitivno odgovoriti na Bešiktaševu ponudu da sporazum o “pozajmici” nastave za još godinu dana.

Vezane vijesti

Barcelona žuri da izbaci manje važne igrače, Pjanić ne želi da ode

Uprava fudbalskog kluba Barcelona fokusirana je na potpisivanje ugovora sa Julesom Koundéom iz Seville, ali s druge sstrane…

Ni Dodik nije uspio pomoći Borcu, Tabaković strijelac za Austrijance

Večeras su fudbaleri Borca minimalno poraženi na gostovanju od Austrije u Beču u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija…

Pobuna u Milanu zbog smjene legendarnog Maldinija

Iznenadna smjena fudbalske legende Paola Maldinija sa pozicije tehničkog direktora u Milanu šokirala je zvijezde Rossonera, koje su…
Total
0
Share