Bešiktaš želi “posuditi” Pjanića još godinu dana

Miralem Pjanić @YouTube

Turski fudbalski velikan Bešiktaš ući će u nove pregovore sa španskom Barcelonom u vezi s mogućim produživanjem ugovora o “pozajmici” bh. fudbalera.

Kako je Murad Tamer nedavno preuzeo dužnost u Bešiktašu, zatražio je od svih igrača da se izjasne da li žele igrati za ovaj klub i u narednoj sezoni.

Nastavak saradnje

Ukoliko i Miralem Pjanić izrazi želju da ostane u Turskoj u narednom periodu, Bešiktaš će otvoriti “nove pregovore” sa Barcelonom. Kako saznajemo, “crno-bijeli” će bh. fudbalsku zvijezdu pokušati “iznajmiti” još godinu dana.

Naravno, u svemu tome je jako bitan i novac, jer godišnja Pjanićeva plata iznosi 2,7 miliona eura. Očekuje se da će Barcelona, ​​koja je usvojila politiku podmlađivanja tima, ipak pozitivno odgovoriti na Bešiktaševu ponudu da sporazum o “pozajmici” nastave za još godinu dana.

Vezane vijesti

Jedna od najsramotnijih simulacija u svjetskom fudbalu

Sunday Afolabi, nigerijski fudbaler, odglumio je simulaciju povrede koja se rijetko viđa na fudbalskim terenima. U meču druge…

Skandal: Burkina Faso želi igrati prvenstvo sa zaraženim fudbalerima?

Nekoliko važnih fudbalera reprezentacije Burkine Faso, kao i selektor Kamou Malo, pozitivni su na Covid-19, te bi trebali…

Xavi traži da se Pjanić u januaru vrati u Barcelonu

Nakon što su pojedini španski mediji njegov transfer ocijenili kao najgori u 2020. godini, trener ga sada želi…
Total
1
Share