Bešiktaš želi “posuditi” Pjanića još godinu dana

Miralem Pjanić @YouTube

Turski fudbalski velikan Bešiktaš ući će u nove pregovore sa španskom Barcelonom u vezi s mogućim produživanjem ugovora o “pozajmici” bh. fudbalera.

Kako je Murad Tamer nedavno preuzeo dužnost u Bešiktašu, zatražio je od svih igrača da se izjasne da li žele igrati za ovaj klub i u narednoj sezoni.

Nastavak saradnje

Ukoliko i Miralem Pjanić izrazi želju da ostane u Turskoj u narednom periodu, Bešiktaš će otvoriti “nove pregovore” sa Barcelonom. Kako saznajemo, “crno-bijeli” će bh. fudbalsku zvijezdu pokušati “iznajmiti” još godinu dana.

Naravno, u svemu tome je jako bitan i novac, jer godišnja Pjanićeva plata iznosi 2,7 miliona eura. Očekuje se da će Barcelona, ​​koja je usvojila politiku podmlađivanja tima, ipak pozitivno odgovoriti na Bešiktaševu ponudu da sporazum o “pozajmici” nastave za još godinu dana.

Vezane vijesti

Pjanić: “Allegri je najbolji trener svih vremena”

Bh. fudbaler Miralem Pjanić, vezni igrač Barcelone na trenutnoj posudbi u turskom Bešiktašu, govorio je danas o svom…

Predsjednik Fudbalskog saveza BiH nije dobio vizu za SAD?

Kako prenose pojedini bosanskohercegovački mediji, predsjedniku Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH (N/FS) Vici Zeljkoviću Ambasada Sjedinjenih Američkih Država…

Zabranjen prenos utakmica engleske “Premier League” ​​u Rusiji

Engleska “Premier League” objavila je zabranu emitovanja na teritoriji Rusije zbog situacije u Ukrajini, objavila je službena internet…
Total
1
Share