Navijači Liverpoola klubu neće oprostiti Salahov odlazak

Mohammed Salah @YouTube

Već duži vremenski period Liverpool pregovara o novom ugovoru sa svojom egipatskom zvijezdom Mohamedom Salahom, ali do dogovora još uvijek nije došlo, i to je upravo ono što “najviše muči” navijače Liverpoola.

Neki upućeni kažu da je napadač odlučan da ostane na ostrvu, dok drugi navode da njegovi visoki finansijski zahtjevi onemogućavaju potpisivanje novog ugovora s Liverpoolom.

O ovoj temi u javnosti je iznio mišljenje i Jamie Carragher, nekadašnji Liverpoolov defanzivac, upozorivši klupsku upravu da navijači neće imati milosti prema šefovima ako Salah napusti “Anfild“.

Salah to zaslužuje

Salah želi da bude plaćen kao i svi najbolji igrači u Premier ligi i širom svijeta, a zašto ne? On to potpuno zaslužuje, govorimo o jednom od najboljih igrača na svijetu“, rekao je Carragher za “Sky Sports“.

Nekadašnji igrač kluba s “Anfilda” je kazao da je “Salah legenda Liverpoola, jedan od najboljih igrača koje klub ima i to pitanje treba riješiti što je prije moguće“.

Vezane vijesti

Gerard Pique uhvaćen kako sluša Shakirin hit u automobilu

Centralni defanzivac Barcelone, Gerard Pique, “ostao je u kontaktu” sa Shakirom, čak i nakon što su se njih…

Messi poklonio 35 zlatnih “iPhone” mobilnih telefona

Lionel Messi oduševio je svoje reprezentativne saigrače poklonivši im personalizovane zlatne iPhone mobilne telefone. Argentinac je ovaj gest…

Otkriveni detalji o slupanom automobilu Cristiana Ronalda

Španska policija na Majorci otkrila je detalje saobraćajne nesreće, u kojoj je učestvovao Cristiano Ronaldo, u selu Buñola.…
Total
1
Share