Navijači Liverpoola klubu neće oprostiti Salahov odlazak

Mohammed Salah @YouTube

Već duži vremenski period Liverpool pregovara o novom ugovoru sa svojom egipatskom zvijezdom Mohamedom Salahom, ali do dogovora još uvijek nije došlo, i to je upravo ono što “najviše muči” navijače Liverpoola.

Neki upućeni kažu da je napadač odlučan da ostane na ostrvu, dok drugi navode da njegovi visoki finansijski zahtjevi onemogućavaju potpisivanje novog ugovora s Liverpoolom.

O ovoj temi u javnosti je iznio mišljenje i Jamie Carragher, nekadašnji Liverpoolov defanzivac, upozorivši klupsku upravu da navijači neće imati milosti prema šefovima ako Salah napusti “Anfild“.

Salah to zaslužuje

Salah želi da bude plaćen kao i svi najbolji igrači u Premier ligi i širom svijeta, a zašto ne? On to potpuno zaslužuje, govorimo o jednom od najboljih igrača na svijetu“, rekao je Carragher za “Sky Sports“.

Nekadašnji igrač kluba s “Anfilda” je kazao da je “Salah legenda Liverpoola, jedan od najboljih igrača koje klub ima i to pitanje treba riješiti što je prije moguće“.

Vezane vijesti

Fenerbahče u potrazi za jeftinim fudbalerima iz Bosne i Hercegovine

Zanimljiva vijest stiže nam iz Turske u kojoj se navodi da je menadžment fudbalskog kluba Fenerbahče počeo intezivno…

Pique: “Ronaldo je bio blizu potpisa za Barcelonu”

Gerard Pique je dao nevjerovatnu izjavu, otkrivajući da je Cristiano Ronaldo bio “blizu” Barcelone prije potpisivanja ugovora za…

Italijanska mafija obnavlja stadion “Diego Maradona” u Napulju?

Na odavanju počasti Diegu Maradoni, predsjednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio De Laurentiis kazao je da želi renovirati klupski…
Total
1
Share