Navijači Liverpoola klubu neće oprostiti Salahov odlazak

Mohammed Salah @YouTube

Već duži vremenski period Liverpool pregovara o novom ugovoru sa svojom egipatskom zvijezdom Mohamedom Salahom, ali do dogovora još uvijek nije došlo, i to je upravo ono što “najviše muči” navijače Liverpoola.

Neki upućeni kažu da je napadač odlučan da ostane na ostrvu, dok drugi navode da njegovi visoki finansijski zahtjevi onemogućavaju potpisivanje novog ugovora s Liverpoolom.

O ovoj temi u javnosti je iznio mišljenje i Jamie Carragher, nekadašnji Liverpoolov defanzivac, upozorivši klupsku upravu da navijači neće imati milosti prema šefovima ako Salah napusti “Anfild“.

Salah to zaslužuje

Salah želi da bude plaćen kao i svi najbolji igrači u Premier ligi i širom svijeta, a zašto ne? On to potpuno zaslužuje, govorimo o jednom od najboljih igrača na svijetu“, rekao je Carragher za “Sky Sports“.

Nekadašnji igrač kluba s “Anfilda” je kazao da je “Salah legenda Liverpoola, jedan od najboljih igrača koje klub ima i to pitanje treba riješiti što je prije moguće“.

Vezane vijesti

Conte protiv Putina: “Pokažimo solidarnost protiv gluposti nekih ljudi”

Antonio Conte, trener engleskog Tottenham Hotspura, smatra nevjerovatnim da je svijet stigao do rata 2022. godine, navodeći da…

Nevakcinisani fudbaleri više neće moći igrati domaće prvenstvo

Brazilski fudbalski savez (CBF) objavio je u petak da igrači moraju biti vakcinisani protiv virusa Covid-19 kako bi…

Bešiktaš želi “posuditi” Pjanića još godinu dana

Turski fudbalski velikan Bešiktaš ući će u nove pregovore sa španskom Barcelonom u vezi s mogućim produživanjem ugovora…
Total
0
Share