Pjanić ne vidi budućnost u Barceloni: “Želim ostati u Bešiktašu”

Miralem Pjanić @YouTube

Bosanskohercegovačkom fudbaleru Miralemu Pjaniću ostale su još dvije sezone ugovora sa slavnom Barcelonom.

Pjanić je trenutno na pozajmici u Bešitkašu i, kako je objasnio u intervjuu za “A Spor“, namjera mu je da tu i ostane, iako se prvo mora vratiti u Barcelonu na kraju ove sezone i pregovarati o svojoj budućnosti.

Volio bih ostati u Bešiktašu

“Veoma sam sretan u Bešiktašu. Dobro se osjećam. Lako sam se adaptirao. Pozajmljen sam šampionskom timu. Veoma je lijepo igrati za Bešiktaš, u divnoj zemlji kao što je Turska“, kazao je bh. igrač, dodajući da je došao na godinu dana, ali će se sve znati na kraju sezone.

Moja porodica i ja smo sretni što smo ovdje. Imam dvogodišnji ugovor sa Barcelonom, pošto mi je ugovor ovdje na godinu dana, moraću da se vratim u Barcelonu na kraju sezone. Još je rano da razgovaramo o tome šta će se desiti u budućnosti. S obzirom na to kroz šta sam prošao, volio bih da ostanem u Bešiktašu“, zaključio je Pjanić.

Vezane vijesti

Nakon Mostara, “Praljak” danas posmatrao i utakmicu Širokog Brijega i Sarajeva

Nakon što je portal Danas.ba jučer pisao da je transparent osuđenog ratnog zločinca, Slobodana Praljka, bio izvješen tokom…

Vraća li se Ronaldo ovog ljeta u Real Madrid?

Cristiano Ronaldo, napadač Manchester Uniteda mogao bi se vratiti u Real Madrid ovog ljeta, piše “Daily Mirror”. Portugalska…

Edin Džeko je “prava sigurnost” za Inter na evropskom terenu

Ako Liverpool može računati na zastrašujući “trojac”, kojeg čine Mané, Jota i Salah, Inter će se osloniti na…
Total
6
Share